Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy feminista abortuszra buzdítja a fiatalokat

Csordás Bettina

2019.01.02. 13:00

A HiHo Kids legújabb videójában a gyerekeket egy feminista nõvel ültetik le beszélgetni. A serdülõk fõként a nõt hallgathatják a társalgás során, aki nyíltan abortuszra ösztönzi a fiatalokat.

A HiHo Kids nevű szervezet legutóbbi videójában a kiválasztott gyerekeket egy feminista nővel ültetik le beszélgetni. Amelia Bonow, a műsorba meghívott vendég büszkén vállalta, hogy abortuszpárti, és szónoklatát számos kisdiák hallgathatta végig. A YouTube-on a videót már több mint kétszázezren látták. A feminista nő az abortusz mellett kötelezte el magát, és erre buzdítja a fiatalokat is.

Bonow erre hozta létre a "Shout Your Abortus!" nevű mozgalmat, szerinte mindenkinek el kellene büszkélkednie a saját abortuszával.

A nő egyébként annyira elkötelezett a művi terhességmegszakítás iránt, hogy az "ABORTION" szót is magára tetováltatta.

Bonow a videóban elejtett mondatait hatékony propagandaeszközként használja. A tetoválását büszkén mutogatja, valamint teherbe eséséről is kétségbeejtő következtetéseket von le a gyerekeknek. A beszélgetés során a serdülők többször is kérdezhettek a nőtől, aki tagadta, hogy gondatlanság okozta volna a terhességét, elmondta, hogy partnerével a védekezés nélküli szexuális együttlétet választották. 

A feminista nő az abortuszt egy egyszerű fogászati kezeléshez hasonlította, valamint sokkolóan „Isten tervének” nevezte azt.

Egy kisfiú Bonow-nak az örökbeadás lehetőségét is felvette, amit a nő visszautasított, szerinte ez még mindig arra készteti a nőket, hogy "életeket teremtsenek".

A videó rendkívüli befolyással bírhat a gyermekekre, mivel életkorukat tekintve a legbefolyásolhatóbb, fejlődésük legmeghatározóbb időszakában kapják az ilyesfajta propagandát. A HiHo brand nem először állítja a gyerekeket ilyen kártékony karakterek elé. Szilveszterkor az év gyöngyszemeként említették azt a videójukat is, amikor 5-6 évesek beszélgethettek egy transzvesztitával.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére