Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy gyermeknevelésért felelős tisztviselő a fehér embereken gúnyolódik közösségi oldalán

888.hu

2022.09.20. 16:10

Kelisa Wing olyan gyermekkönyvek szerzője, mint a „Mi a fehér kiváltság?” „Mi az antirasszizmus?” és „Mit jelent a rendőrség finanszírozásának megszüntetése?”.

 

Kelisa Wing, a védelmi minisztérium oktatási tevékenységért felelős hivatalának jelenlegi vezetője, aki a „sokszínűségért, egyenlőségért és befogadásért” felel. Jelenleg a Pentagon alkalmazottainak és a tengerentúli katonák gyermekeinek oktatását felügyeli.

A nőt 2021 decemberében léptették elő jelenlegi pozíciójába. Thomas Brady igazgató az előléptetés bejelentésekor lelkesen nyilatkozott:

 

Ez az új pozíció holisztikus megközelítéssel fogja meghatározni és javítani azt, hogy hogyan integráljuk a sokszínűség, a méltányosság és a befogadás gyakorlatát a DoDEA minden aspektusába, a tantervtől és az értékeléstől kezdve a felvételen át a szakmai fejlődésig.”

 

 

Kelisa Wing 2020 júniusában a következőt osztotta meg Twitter oldalán: „Kimerítettek ezek a fehér hozzátartozók ezeken a [szakmai fejlesztési] foglalkozásokon.”számolt be a Fox News.

A CAUdacity kifejezést használva, amely a fehér emberek merészségére utal, azt is közzétette:
„Az egyik hölgynek tényleg volt annyi CAUdacityje, hogy azt mondja, hogy a feketék is lehetnek rasszisták... Meg kellett állítanom a foglalkozást, és át kellett adnom Karennek a BUSINESS-t ”.

 

Egy másik bejegyzésben Wing kijelentette, hogy „A rasszizmus beleivódott az országunk szövetébe”.

A „Fehér kiváltság” című könyve olyan mondatokat tartalmaz, mint például:
„Ha fehér vagy, rosszul érzed magad amiatt, hogy másokat bántasz, vagy félsz, hogy elveszíted ezt a kiváltságot.”
A fehér gyerekeknek pedig felteszi a kérdést, hogy:
„Tényleg jól érzitek-e magatokat a verseny végén, amikor visszanéztek, és látjátok, hogy mások olyan akadályokkal küzdenek, amelyek nektek sosem volt?”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére