Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy százéves hagyomány ért véget a feminizmusnak hála

Csordás Bettina

2019.02.02. 10:58

Történelmi hagyomány ért véget azzal, hogy az amerikai fiú cserkészek szervezete hivatalosan is nevet váltott, így már ifjú lányok is felsorakozhatnak a cserkészek soraiba.

Egy régi amerikai hagyomány ért véget pénteken. Az Egyesült Államokban a cserkészek szervezete ezentúl hivatalosan is üdvözli a 11 és 17 év közötti lányokat, ráadásul az ifjú lány cserkészek Eagle Scout rangot is viselhetnek majd. A szervezeteket korábban Boys Scoutnak hívták, és így értelemszerűen nem is volt női tagjuk.

Száz év után először, az amerikai cserkészprogram kapuja nyitva áll a fiatal fiúk és lányok számára egyaránt"

– tették közzé hivatalos honlapjukon.

Az cserkészek a hivatalos BSA programban ötödik osztályban vehetnek részt. Ez egy szórakoztató, de kalandos program, ami a tanulást is elősegíti. Kétségkívül ez egy kihívás számukra, és egy tanulási folyamat is, hogy felelősséget tudjanak vállalni egymás iránt is"

– közölte a cserkészprogram szóvivője.

A szervezet szerint a legtöbb cserkészprogram nem koedukált. A fiúk és lányok különböző programokban vesznek részt, a tevékenységek és a kirándulások többsége külön lesz – írja a Breitbart.

Közel egy év alatt 77 ezer fiatal lány csatlakozott a cserkészprogramba, most megnyílt az út az idősebb korosztály előtt is: 11-17 éves lányok is beállhatnak a cserkészek soraiba és lehetőségük lesz a szervezet legmagasabb rangú pozíciójának megszerzésére is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére