Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy Ukrajnából hazatérő újságíró szerint az amerikaiak „felelősek” a háborúért

888.hu

2022.04.13. 11:15

Az újságíró szerint amikor Ukrajnába ért, a Pentagonnal találta magát szemben.

 

A francia Le Figaro vezető újságírója, Georges Malbrunot szerint – aki az önkéntes katonákkal együtt érkezett vissza Ukrajnából – az amerikaiak közvetlenül „irányítják” az orosz-ukrán háborút.

Malbrunot francia önkéntes katonákat kísért az ukrán háborúba, akik közül ketten korábban az ISIS ellen harcoltak.

 

Meglepetéssel tapasztaltuk, hogy az ukrán hadseregbe való belépéshez az amerikaiakon át vezet az út.”

– mondta Malbrunot.

 

 

Hozzátette, hogy őt és az önkénteseket „majdnem letartóztatták” az amerikaiak, akik azt állították, hogy itt ők a főnökök. Az újságíró ezután elárulta, hogy arra kényszerítették őket, hogy aláírjanak egy szerződést, ami „a háború végéig” érvényes.

 

És ki a felelős? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam.”

– mondta Malbrunot, majd hozzátette: „Azt hittem, hogy a nemzetközi brigádokkal vagyok, és a Pentagonnal találtam magam szemben”.

 

 

Malbrunot azt is megemlítette, hogy az USA amerikai gyártmányú Switchblade „öngyilkos drónokkal” látja el Ukrajnát, amit Lloyd Austin védelmi miniszter emelt ki egy Tweetben. A bejegyzésből kiderül, hogy a Mississippi állambeli Biloxiban ukrán katonákat képeznek ki az eszközök használatára.

 

 

Malbrunot egy francia hírszerzési forrásra hivatkozva azt is tweetelte, hogy a brit SAS-egységek „a háború kezdete óta jelen vannak Ukrajnában, akárcsak az amerikai Delták”.

 

 

Oroszország nyilvánvalóan tisztában van azzal a „titkos háborúval”, amelyet a február óta a térségben tartózkodó külföldi kommandósok folytatnak Ukrajnában.

 

Mind az Egyesült Államok, mind az Egyesült Királyság nyilvánosan azt állította, hogy nem teszik be a lábukat lesznek Ukrajnába, de a jelek szerint a háború kezdete óta van amerikai-brit katonai jelenlét.

 

A közvélemény-kutatások azt mutatták, hogy a háborút megelőzően az amerikaiak túlnyomó többsége azt akarta, hogy kormányunk maradjon ki belőle, de a vezetőink tudják a legjobban, és több mint boldogan kockáztatják a harmadik világháborút Ukrajna báb-rezsimjének védelmében.”

– írja Chris Menahan.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére