Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy volt francia EP-képviselő emlegette egy mondatban Amerikát és az Északi Áramlatot

888.hu

2022.10.23. 12:20

Twitteren mondta el a véleményét.

 

Mint ismeretes, a koppenhágai rendőrség előzetes, a hadsereggel közösen indított nyomozása szerint erős robbanások okozták az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 gázvezeték dániai részén keletkezett károkat.

A svéd hatóságok október elején közölték: bizonyítékokkal is alá tudják támasztani, hogy a csővezetékeken robbanások történtek.

Kedden az Expressen című svéd napilap videófelvételeket tett közzé a megrongálódott vezeték svédországi szakaszáról, és azt közölte, hogy a vezetékből legalább 50 méter hiányzik.

 

 

Az Északi Áramlat elleni vélhető szabotázsakció elkövetője egyelőre nem ismert, egyesek Oroszországot tekintik felelősnek, mások az Egyesült Államokat. Utóbbi kategóriába tartozik a korábbi lengyel külügyminiszter, Radosław Sikorski – aki egyébként jelenleg a Donald Tusk-féle Polgári Platform európai parlamenti képviselője – egyenesen Twitter-posztban köszönte meg az Egyesül Államoknak a robbantást. Azóta már törölte a bejegyzést.

 

 

Most Florian Philippot, korábbi francia európai parlamenti képviselő most Twitteren-oldalán szólalt meg az Északi Áramlattal kapcsolatban. Azt írta:

Az Északi Áramlat gázvezetékek amerikai szabotálása nagyon is biztosan megmutatta, hogy mire képes a NATO! Vigyázzunk: a legrosszabbra is képesek, egészen az atomfegyver hamis zászlós bevetéséig, hogy világméretűvé tegyék a konfliktust! Franciaországnak ki kell szállnia ebből a pokoli fogaskerékből!”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére