Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egydollárosokkal dobálták meg Hillary Clintont

Bertha László

2016.04.17. 22:18

Tüntetõk várták Hillary Clintont, aki George Clooney adománygyûjtõ vacsorájára érkezett. A demokrata politikus autóját egydollárosokkal dobálták meg, tiltakozva a hatalmas összegû kampánypénzek miatt.
LOS ANGELES, 22:18

Tüntetők várták Hillary Clintont, aki George Clooney adománygyűjtő vacsorájára érkezett. A demokrata politikus autóját egydollárosokkal dobálták meg, tiltakozva a hatalmas összegű kampánypénzek miatt.

A híres filmszínész Los Angeles-i villájában tartott adománygyűjtő vacsorát, melyre a legolcsóbb belépőjegy 34 ezer (9,4 millió forint), a legdrágább pedig házaspáronként 350 ezer dollárba került.

Hillary Clinton azt tűzte ki célul, hogy 2,5 milliárd dollárt gyűjt a kampányra. A helyi média becslése szerint a Cloney által szervezett vacsorákon legkevesebb 15 millió dollárral gazdagodott a Clinton-kampány kasszája.

A Los Angeles-i villánál a másik demokrata elnökjelölt-aspiráns, Bernie Sanders hívei látványos keretek között demonstráltak Clinton ellen, ugyanis egydollárosokkal kezdték el dobálni a volt külügyminiszter autóját, miközben távozását követelték.

Sanders egy korábbi vitaműsorban élesen bírálta Hillaryt, hogy a nagy pénzadományokat gyűjtögetőknek van-e bármi köze egyáltalán a Demokrata Párt szellemiségéhez:

A nagy kérdés az, hogy milyen jövő vár a Demokrata Pártra? Vajon a pénzgyűjtés és magának a pénzgyűjtésnek a módja a párt jövőjét tükrözi?”

Érdekesség, hogy vasárnap az NBC délelőtti politikai vitaműsorában George Clooney is egyetértett az ellenlábassal:

Abszolút igazuk van, a Fehér Házért folytatott küzdelemben szemérmetlenül nagy pénzek forognak.”

Clooney díszvacsoráján olyan sztárok vettek részt, mint például Steven Spielberg, Kate Capshaw vagy Jane Fonda. Geroge Clooney egy nappal a Los Angeles-i vacsora előtt, San Franciscóban is adománygyűjtést rendezett Hillary Clintonnak, azaz tevékenyen részt vett a „szemérmetlenül nagy pénzek” összegyűjtésében.

(MTI, Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére