Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok

Nagy Gábor

2017.09.20. 17:00

A spanyol belügyminiszter szerdán bejelentette, hogy az elkövetkezendõ egy évben 12 millió eurót (3,7 milliárd forintot) fordítanak a két afrikai exklávéjukat, Melillát és Ceutát körülvevõ kerítés megerõsítésére.
MADRID, 16:00

A spanyol belügyminiszter szerdán bejelentette, hogy az elkövetkezendő egy évben 12 millió eurót (3,7 milliárd forintot) fordítanak a két afrikai exklávéjukat, Melillát és Ceutát körülvevő kerítés megerősítésére.

Egyre nagyobb a nyomás a madridi kormányon, hiszen a Földközi-tengeren történő szigorúbb olasz fellépés miatt a bevándorlók egyre többször próbálkoznak a spanyol szárazföldhöz közelebb fekvő Ceutánál bejutni az Európai Unió területére.

Míg tavaly hatszáz ember, addig idén kilencezer ember próbált meg átjutni a határon fekvő kerítésen. Pedig a spanyol exklávét két, hatméteres kerítés is védi.

Mi is számtalanszor beszámoltunk arról, hogy az illegális bevándorlók folyamatosan ostrom alatt tartják az észak-afrikai spanyol területeket. Egy hosszabb írást a témával kapcsolatban ezen a linken tudsz elérni.

(via)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére