Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

El akar válni a muszlim nõ, de ahhoz elõször le kell vennie burkáját

Forisek Ádám

2017.07.19. 21:58

Egy német bíró állította választás elé a szír származású muszlim nõt, ugyanis a vallása által elõírt fejkendõt tilos hordani tárgyalóteremben.
BRANDENBURG, 21:58

Egy német bíró állította választás elé a szír származású muszlim nőt, ugyanis a vallása által előírt fejkendőt tilos hordani tárgyalóteremben.

A hölgyet figyelmeztették arra, hogy ha nem hajlandó megszabadulni vallási öltözékétől, nem fog tudni elválni férjétől. A válási papírokat a brandenburgi Luckenwalde bíróságon nyújtotta be a szír migráns nő.

A bíró korábban figyelmeztette a nő ügyvédjét arra, hogy a hagyományos iszlám által előírt ruha viselésére a tárgyalóteremben nincs lehetőség.

Ha a szír nő nem hajlandó eleget tenni az utasításnak és ragaszkodik vallása előírásaihoz, akkor nem fog tudni elválni férjétől, sőt, jogi következményekkel is számolhat. Az ügyvéd fellebbez a döntés ellen, mivel szerinte alkotmányellenes.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a közszolgáknak tilos az arcot elfedő lepel hordása – a közszférában dolgozók, bírók, rendőrök, katonák és szavazóköri tagok munka közben nem fedhetik el az arcukat. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére