Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

El akarták titkolni a szülők elől a faji egyenlőtlenségeket vizsgáló kutatást

888.hu

2021.07.28. 08:22

A minnesotai Stephen iskolai körzet diákjaival kitöltettek egy „méltányossági felmérést”, amely a faji egyenlőtlenségeket vizsgálja, és megkérték a negyedikes tanulókat, hogy „ne mondják el a kérdéseket szüleiknek”.

 

A Stephen iskolai körzet felbérelte az Equity Alliance MN (EAM) baloldali aktivista csoportot, hogy végezzen el egy 80 ezer dollárba kerülő kutatást a kerületen belüli „faji egyenlőtlenségekről”. Az EAM a honlapján olyan csoportként hivatkozik magára, amely „1995 óta folytat harcot a kulturális szempontból releváns tanulásért”.

Az Equity Alliance MN azon dolgozik, hogy a tanulás lehetősége Minnesotában azonos mértékben legyen adott minden egyes hallgató számára”

– jelentette ki a csoport, hozzátéve: küldetése az, hogy

a közös tanulás és érdekképviselet révén rendszerszintű legyen a faji egyenlőség az oktatásban.”

 

A körzetben tanuló gyerekek szülei hetekig kérték az „igazgatósági felmérés” másolatát az iskola vezetőségétől, de a kérések „megválaszolatlanok maradtak”.

David Switzer, a St. Cloud Állami Egyetem közgazdászprofesszora megvizsgálta az EAM által végzett felmérést, és rámutatott annak csúsztatásaira és hibás következtetéseire. Switzer a jelentésében azt írta: „Gyakorlatilag minden esetben lehetetlen a megfogalmazott problémák megértése. A jelentés az iskoláktól származó információkat összesíti, így azokat nem lehet iskolai szintű fejlesztésekre felhasználni, emellett hamisan ábrázolja az adatokat, hogy arra utaljon, azok a faji vagy nemi megkülönböztetést mutatnak ki, azonban a statisztikai elemzés ezt nem támasztja alá.

Röviden: a grafikonok hibásak, és az eredményeket gyakran félreértelmezik, és olyan problémákat jelentenek, amelyeket az adatok nem bizonyítanak.”

– írta a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére