Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Eldurvult a vita Rómában: hajléktalan kereszténynek vágta el a torkát a muszlim migráns

Nagy Gábor

2019.04.25. 15:38

Újabb "integrációs kísérlet" történt Nyugat-Európában - legalábbis ezeket az "eseteket" szokták annak titulálni a bevándorláspárti megmondóemberek.

Letartóztattak Olaszország fővárosában, Rómában, a Termini pályaudvar közelében egy marokkói migránst, miután egy autóbuszon először rátámadt egy keresztény férfira, majd megpróbálta megölni.

Szemtanúk elmondásai alapján az észak-afrikai muszlim először „csak” üvöltözött a buszon, trágár szavakkal illette az olaszokat és a katolikusokat, később vitába elegyedett a hajléktalan grúz férfival.

Miután a marokkói migráns észrevette, hogy a grúz csavargó keresztet hord a nyakában, elővett egy konyhai kést, a férfi nyakához szorította, majd elvágta vele a torkát.

A bevándorló ezt követően meg akart lépni a helyszínről. A következő buszmegállónál le is szállt a járműről, de a menekülése csupán pár méterig tartott, mivel a római rendőrök szinte azonnal lekapcsolták, és azon nyomban le is tartóztatták.

A marokkói migránst vallási indokból elkövetett gyilkossági kísérlettel vádolják az olasz hatóságok – teszi hozzá az Il Giornale című olasz napilap.

Giorgia Meloni, kivel nemrégiben mi is készítettünk interjút, így kommentálta a tragikus esetet a közösségi oldalán:

Ha a muszlimok azt hiszik, hogy a szent háborújukat behozhatják a mi hazánkba, akkor itt az ideje annak, hogy drasztikus lépéseket tegyünk. Az egyik lépés az lenne, hogy blokkoljuk a bevándorlást Olaszországba mindaddig, míg ezek az ideák nincsenek tisztázva.”

Az Olasz Testvérek (FdI) vezető politikusa hozzátette:

Meg kell védenünk a klasszikus keresztény értékeinket Európa iszlamizációjával szemben.”

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére