Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elindulnak Angliából a migráns gépek, de lehet hogy senki nem lesz rajta

888.hu

2022.06.13. 19:00

Az első járat, amely a tervek szerint illegális migránsokat szállítana Nagy-Britanniából Ruandába, úgy tűnik, egy nagyrészt üres géppel fog indulni.

 

A kitoloncolási járat-saga legújabb fordulatában a brit kormánynak sikerült elhárítania a jogi kihívást a Ruandába tervezett első, a héten induló, migránsokat kitoloncoló járat ellen. Mindent összevetve ez önmagában is eredménynek számít, figyelembe véve, hogy az Egyesült Királyságnak milyen siralmas eredményei vannak a határellenőrzési szabályok jogi megtámadásával szembeni védekezésben.

Azonban, bár a járat szinte biztosan felszáll kedden, most úgy tűnik, hogy teljesen más kérdés az, hogy valóban lesz-e migráns a gépen.

Az állami tulajdonban lévő BBC jelentése szerint az eredetileg Ruandába tartó gépre felszállni tervezett 37 migráns közül sokan egyéni jogi kifogásokat nyújtottak be, így sokan egyelőre megúszták az utazást.

Ennek eredményeként a Care4Calais migránsbarát civil szervezet úgy tűnik, hogy a keddi járatra már csak körülbelül 11 migránsnak kell felszállnia, és a belügyminisztérium egyik forrása állítólag megerősítette a műsorszolgáltatónak, hogy

több az eredetileg repülni tervezett migránsnak sikerült legalább egy kicsit meghosszabbítania a Nagy-Britanniában töltött idejét.

Mi több, a BBC egyik szakértője arra számít, hogy a nem hivatalos 11 fős szám még tovább csökken, és azt sugallja, hogy a járaton a tervezett felszállásig valószínűleg már senki sem lesz – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére