Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elismertebb Putyin, mint Ferenc pápa

Sümeghi Lóránt

2016.05.10. 08:18

A legfrissebb nemzetközi felmérések szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök nemcsak Ferenc pápánál, hanem még a dalai lámánál is elismertebb karakter.

A legfrissebb nemzetközi felmérések szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök nemcsak Ferenc pápánál, hanem még a dalai lámánál is elismertebb karakter.

A Yougov 2016-os felmérése szerint a világ elsősorban a Microsoft cég alapítóját, Bill Gates-et ismeri el leginkább, amennyiben teljesítményről és népszerűségről esik szó, azonban a hatodik helyen már ott díszeleg Vlagyimir Putyin is.

Mindenképpen érdekes, hogy Putyint egyébként Stephen Hawking, Barack Obama és Jackie Chan is megelőzi, ám a Facebook alapítója, Marck Zuckerberg, vagy épp Ferenc pápa már nem olyan népszerű, mint az orosz államfő.

A lista alapján a legkevésbé népszerű személy az USA demokrata elnökjelölt-apsiránsa, Bernie Sanders, akit ellenfele − Donald Trump − a felmérés alapján két hellyel is megelőz.

Ki a legnépszerűbb női karakter?

Talán nem olyan meglepő, hogy Angelina Jolie. A méltán híres színésznő maga mögé utasította második Erzsébet királynőt, Hillary Clintont és még Michelle Obamát is. Aki azon tanakodna, ki volt a húszas listában az utolsó a nők közül, annak eláruljuk: a francia radikálisok vezetője, Maine Le Pen.

(Yougov)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére