Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lelõtték a barcelonai merénylet végrehajtóját

Sümeghi Lóránt

2017.08.21. 16:56

Sajtóértesülések szerint lelõtték a barcelonai gázolásos merénylet feltételezett, szökésben lévõ elkövetõjét, Junesz Abujakubot.
BARCELONA, 16:56

Sajtóértesülések szerint lelőtték a barcelonai gázolásos merénylet feltételezett, szökésben lévő elkövetőjét, Junesz Abujakubot.

Az RT és a Mirror helyi értesülésekre hivatkozva azt írja, a 23 éves elkövetőt – aki egyben a sofőrje volt a tömegbe hajtó járműnek – a katalán hatóságok lelőtték. A helyszínre tűzszerészeket is riasztottak, ugyanis a menekülőben lévő terrorista feltehetően egy robbanószerkezet birtokában volt.

Van egy 15. halálos áldozat is

Joaquim Form, a belügyekért felelős kormánytag azt mondta a sajtónak hétfőn: leszúrva, holtan találtak egy 34 éves férfit egy gépkocsiban, amelyet Abujakub rabolt el a barcelonai mészárlás után, és áthatolt vele egy rendőrségi ellenőrzőponton.

Az autót Barcelona egyik külvárosában találták meg, tulajdonosának holtteste pedig a hátsó ülésen volt. A gyilkosságot mindeddig nem hozták összefüggésbe a barcelonai vagy a cambrilsi terrortámadással.

Mint ismert, csütörtök délután egy kisteherautó hajtott nagy sebességgel a tömegbe Barcelona leglátogatottabb sugárútján. A támadásban 13 ember vesztette életét, több mint 120 pedig megsérült, kilenc ember állapota továbbra is válságos. A merénylet elkövetőjeként az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezet jelentkezett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére