Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ellopta a majom egy muszlim lány fejkendõjét, emiatt véres harcok törtek ki

Tóth Dalma

2016.11.21. 07:28

Több ember meghalt, legalább félszázan pedig megsebesültek, mert egy majom ellopta egy muszlim lány fejkendõjét Líbiában.
SZABHA, 7:28

Több ember meghalt és legalább félszázan megsebesültek, mert egy majom ellopta egy muszlim lány fejkendőjét Líbiában.

Líbia egyik városában, Szabhában már négy napja tartanak az összecsapások, amelyekben 16 ember meghalt és 50 ember megsebesült – írja az RT.

Az összecsapások azért törtek ki a két rivális tábor között, mert az egyik boltos majma lehúzta egy iskoláslány fejkendőjét, a másik törzshöz tartozó férfiak pedig bosszút álltak érte. Megölték a boltos törzsének három tagját és a majmot is. :(

A rá következő napokban pedig beindult a vérbosszú, elszabadultak az események: tankokat, aknavetőket és nehézfegyvereket is bevetettek. Az összetűzésben nők és gyerekek is megsebesültek.

A törzsi vezetők eddig hiába próbáltak fegyverszünetet kötni, hogy eltemethessék a halottaikat. A harcok azonban nem szűntek meg, habár már mérséklődtek az összecsapások.

Líbiában Moammer Kadhafi diktátor halála és az arab tavasz kitörése óta folyamatos a nyugtalanság. Az észak-afrikai országot több regionális és egy országos konfliktus is több felé szabdalta, ellehetetlenítve ezzel a civil lakosság életét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére