Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elõkerült a mérget ivó háborús bûnös végrendelete

888.hu

2017.12.03. 15:08

Családjának írt levelébõl kiderült, mi volt az utolsó kérése Slobodan Praljak volt boszniai horvát tábornoknak, aki ítélethirdetése elõtt megmérgezte magát a hágai Nemzetközi Törvényszék elõtt.
HÁGA, 15:08

Családjának írt leveléből kiderült, mi volt az utolsó kérése Slobodan Praljak volt boszniai horvát tábornoknak, aki ítélethirdetése előtt megmérgezte magát a hágai Nemzetközi Törvényszék előtt.

Két éve hagyta családjára lepecsételt végrendeletét a háborús bűnökkel vádolt volt boszniai horvát tábornok, Slobodan Praljak.

A férfi bűneit vizsgáló bírói fórumnak szerdán félbe kellett szakítania az ítélethirdetést, miután a vádlott az ítélethirdetés előtt azt kiáltotta, hogy “Nem vagyok háborús bűnös!”, majd elővett egy ismeretlen folyadékkal teli kis üveget, és kiitta a tartalmát. Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

A volt boszniai horvát tábornok végrendeletét halála után felbontották – írja a Lenta.ru orosz hírportál. A levélből kiderült, hogy Praljak se temetést, se koporsót nem akart, arra kérte családját, hogy hamvait szórják szét a zágrábi Mirogoj temetőben. Utolsó kérésével megspórolt kormányának egy kellemetlen helyzetet, mivel temetését eredetileg a horvát tábornoki kar szervezte volna meg, ám a kormány attól tartott, hogy a dísztemetés nemzetközi tiltakozást válthat ki.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére