Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elon Musk szerint most már ő is „rejtélyes módon eltűnhet”, miután megfenyegette őt egy orosz tisztviselő

888.hu

2022.05.10. 09:40

„Elon Musk részt vesz az ukrajnai fasiszta erők katonai kommunikációs eszközökkel való ellátásában. És ezért, Elon, felnőttként felelősségre fognak vonni – bármennyire is játszod a hülyét” – áll az üzenetben.

 

Elon Musk vasárnap kijelentette, hogy „rejtélyes körülmények között meghalhat”, miután egy orosz politikus megfenyegette őt, amiért olyan berendezéseket szállít Ukrajnának, amelyeket az orosz hadsereg ellen használnak.

Musk az egyik cégétől, a SpaceX-től szállított Starlink terminálokat, amelyeket kommunikációra és drónok működtetésére használnak.

Musk egy képernyőfotót tett közzé egy lefordított üzenetről, amelyet szerinte Dmitrij Rogozin, Moszkva űrkutatási főnöke fogalmazott meg.

 

Az Ukrán Fegyveres Erők 36. tengerészgyalogos dandárjának elfogott parancsnoka, Dmitrij Kormjankov ezredes vallomásából kiderül, hogy Elon Musk Starlink műholdas cégének internetes termináljait katonai helikopterekkel szállították a náci Azov zászlóalj és az ukrán tengerészgyalogság harcosainak Mariupolba. Információink szerint a Starlink berendezések szállítását a Pentagon végezte.”

 

– áll az üzenetben.

 

 

„Elon Musk tehát részt vesz az ukrajnai fasiszta erők katonai kommunikációs eszközökkel való ellátásában. És ezért, Elon, felnőttként felelősségre fognak vonni – bármennyire is játszod a hülyét.” – folytatódik az üzenet.

Nem sokkal később Musk kiposztolta: „Ha titokzatos körülmények között meghalok, jó volt ismerni”.

 

 

 

Musk Starlink műholdas hálózata a hírek szerint gyorsan elhárította Oroszország arra tett kísérletét, hogy megzavarja a rendszert, amit Musk március végén elismert.

Dave Tremper, a védelmi miniszter hivatalának elektronikus hadviselésért felelős igazgatója a múlt hónap végén azt mondta, hogy a Starlink gyorsabban tudta elhárítani a támadást, mint ahogy az amerikai hadsereg képes lett volna, és hogy a tisztviselők tanulhatnának Musk-tól.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére