Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Erőszakos tüntetéseket kezdeményezett az Antifa Portlandben

888.hu

2021.11.21. 14:00

Antifa randalírozók megpróbálták felgyújtani a portlandi rendőrség épületét a Rittenhouse felmentő ítélet miatt.

 

„Minden zsaru Kyles” feliratot festettek a portlandi rendőrség központi kapitányságának homlokzatára. Péntek este zavargást hirdettek az oregoni Portland belvárosában, amikor egy antifa csoport elkezdte áttörni a Multnomah Megyei Börtön kapuját, miután a nagy horderejű Kyle Rittenhouse-ügyben hozott ártatlan ítéletet.

A 18 éves Kyle Rittenhouse-t pénteken minden vádpont alól felmentették, mivel az esküdtszék szerint önvédelemből cselekedett,

amikor a wisconsini Kenoshában a Jacob Blake rendőrségi lövöldözése és megsebesítése miatt kitört 2020. augusztusi zavargások során lelőtt három Black Lives Matter-rendbontót, kettőt megölt, a harmadikat pedig megsebesítette – írta meg a The Post Millenial.

A portlandi rendfenntartó erők péntek este zavargást hirdettek, miután a BLM-Antifa aktivistái több amerikai nagyvárosban is utcára vonultak szolidaritásból Kenoshával.

Az antifák az esküdtszék ítélete miatt bosszúból randalíroztak és megrongáltak ingatlanokat Portland belvárosában.

Becslések szerint 200 „ellenséges” személy randalírozott a belvárosi Multnomah Megyei Igazságügyi Központnál 20:45 körül, „vizeletet, alkoholtartalmú italokat, vizes palackokat és elemeket” dobáltak a kormánykomplexumba vezető rámpa bejáratát elzáró helyettesekre – közölte a Multnomah Megyei Seriff Hivatal. A tömeg több tagját hallották, amint azt mondták, hogy „égessétek fel”, utalva az Igazságügyi Központra, amelyben rabok, a központi rendőrőrs és a seriffi hivatal található.

 

Mivel az emberek nagy csoportja tumultuózus és erőszakos magatartást tanúsított, és az épületbe való további behatolás jelentős következményekkel járt volna, valamint a közriadó súlyos kockázatával, a Multnomah megyei seriffi hivatal lázadást hirdetett„

– áll a hivatal szombati közleményében.

A FOX 12 Oregon jelentette, hogy a randalírozók ablakokat törtek be és ajtókat törtek be:

A résztvevők elkezdték betörni a környéken lévő városi létesítmények ablakait és megrongálni az ajtókat, miközben a randalírozók tárgyakat dobáltak a környéken lévő rendőrökre

– írta a portlandi rendőrség a Twitteren. A randalírozók betörték egy járőröző őrmester cirkálójának hátsó ajtóablakát, a városi nyomda ablakát, és megjelölték az igazságügyi központ épületét – jelentette a rendőrség. ”Minden zsaru Kyles„ feliratot fújtak a PPB központi őrsének homlokzatára. antifa randalírozók lezárták az utat az igazságügyi központ előtt, és azt skandálták:

”Kyle egy terrorista!„.

Az erőszakra való felbujtást megkísérelve a Rittenhouse-ellenes csőcselék azt kiabálta: ”Minden város, minden település, égessétek porig az őrsöt!„.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére