Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Étkezési utalványokat osztogatnak szét az illegális bevándorlóknak Kalifornia államban

888.hu

2022.06.30. 17:00

A demokrata kormányzó, Gavin Newsom ezen felül biztosítani fog számukra adófizetők által finanszírozott egészségbiztosítást is. Ilyen jellegű kezdeményezések példa nélküliek az Egyesült Államokban.

 

Ezen a héten Gavin Newsom demokrata kormányzó jelentette be a költségvetési megállapodást, amely magában foglalja azt is, hogy az 55 évnél idősebb illegális migránsok számára is biztosítanak a továbbiakban étkezési utalványokat.

 

Az utalványokat a kaliforniai adófizetők fogják fizetni a számukra.

 

A Nourish California nevű állami szintű közpolitikai és érdekvédelmi szervezet egyik vezetője azt nyilatkozta, hogy ez a politika történelmi jelentőségű az állam számára:

 

Kalifornia ismét történelmet ír azzal, hogy megszünteti a xenofób kirekesztést államunk biztonsági hálójából.”

 

Az állami CalFresh élelmiszerjegy-program kiterjesztése több mint 35 millió dollárjába kerül a kaliforniai adófizetőknek, erre pedig várhatóan évente mintegy 75 ezer illegális bevándorló fog beiratkozni.

A lépésre azután került sor, hogy Newsom kormányzó a költségvetési megállapodásba azt is beletette, hogy

 

több millió migránsnak és az Egyesült Államokban született gyermekeiknek fog biztosítani adófizetők által finanszírozott egészségbiztosítást.

 

Ebben szintén Kalifornia az úttörő állam, korábban ezt még senki nem lépte meg. Az adófizetők által finanszírozott egészségbiztosítás nyújtása a teljes illegális bevándorló népességnek, amely a legnagyobb az országban, várhatóan évente mintegy 2,4 milliárd dollárjába kerül a kaliforniai adófizetőknek. Ennek megvalósítása a tervek szerint 2024-ben fog megkezdődni.

 

A demokraták évek óta arra törekedtek, hogy az illegális külföldiek számára biztosítsák az adófizetők által finanszírozott egészségbiztosítást.

 

Hasonlóképpen, 2019-ben Kalifornia lett az első olyan állam, amely megnyitotta az egészségügyi juttatásait a 26 év alatti illegális bevándorlók számára.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére