Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Európa védelmére szerveznének flottát osztrák és olasz fiatalok

Pörge Béla

2017.05.31. 15:58

A szervezet hajókkal akarja megállítani, hogy az embercsempészek és az NGO-k bevándorlókat szállítsanak Európába.
RÓMA, 15:58

A szervezet hajókkal akarja megállítani, hogy az embercsempészek és az NGO-k bevándorlókat szállítsanak Európába.

Az olaszországi kikötőkből a Földközi-tengeren bajba került bevándorlók kimentésére induló, nem kormányzati szervezetek üzemeltette hajók megállításán fáradozik az Identitás Generáció néven ismert nemzetközi mozgalom. A mozgalom az olasz és osztrák aktivistákból áll, akik most Védd meg Európát! (Defend Europe) címmel pénzgyűjtési kampányt indítottak saját flotta létrehozására — írja az MTI.

Lorenzo Fiato, az Európát az iszlamizálódástól védeni kívánó mozgalom olasz szóvivője az Ansa olasz hírügynökségnek elmondta, hogy a kezdeményezés a migrációtól közvetlenül érintett Olaszország és a vele szomszédos Ausztria csoportjaitól indult, de:

a tömeges bevándorlást egész Nyugat-Európa közös problémájának tartjuk."

Hozzátette: a pénzgyűjtési akció révén hajókat akarnak vásárolni, professzionális legénységgel, valamint a források jogászokra, ügyvédekre is kellenek az NGO-k elleni fellépésük esetleges jogi következményei miatt.

A Defende Europe honlapja szerint a felajánlások már megközelítették az 50 ezer eurót. A honlapon az olvasható, hogy a bűnöző NGO-k azért gyűjtenek pénzt, hogy hajóikkal a líbiai partokon összeszedjék a migránsokat:

céljaik elérésére még az embercsempészekkel is együttműködnek, a nemzetközi emberkereskedelem és a migráció üzletének részei, itt az idő megállítani ezeket a bűnözőket!"

Lorenzo Fiato kijelentette, nem a már migránsokkal teli mentőhajókat, hanem a kikötőkből induló üres hajókat igyekeznek zavaró akciókkal feltartóztatni, megakadályozva, hogy eljussanak odáig, ahol a mentést elvégezhetik.

Lassítani, követni, blokkolni akarjuk a kikötőkből induló NGO-hajókat, mivel ha ezek nem lennének, a tömeges migrációval a líbiai hatóságoknak kellene foglalkozniuk"

– mondta Lorenzo Fiato.

Hangsúlyozta, hogy véleménye szerint a migránsokkal teli hajók azért szállnak tengerre Líbiából, mivel tudják, hogy úgyis megmentik őket.

Az Identitás Generáció olasz és osztrák csoportjainak első akciója május 13-án volt a szicíliai Catania kikötőjében, ahol a mozgalom négy aktivistája egy bérelt hajóval az SOS Méditerranée nem kormányzati szervezet Aquarius mentőhajóját próbálta leállítani, amíg az olasz parti őrség közbe nem avatkozott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére