Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért lesz sikeres elnök Trump

Bertha László

2016.11.17. 14:58

A Fox News publicistája szerint Donald Trump sikere a liberális médiának köszönhetõen garantált, amely már beiktatása elõtt leírta a megválasztott elnököt.

A Fox News publicistája szerint Donald Trump sikere a liberális médiának köszönhetően garantált, amely már beiktatása előtt leírta a megválasztott elnököt.

Az, hogy a leendő republikánus elnökből aljas, kiszámíthatatlan és romboló fajankót csinált a liberális média, csak Trump javára hajtja a vizet, mert a teljesítménye jobb lesz a várakozásoknál. A The New York Times, a CNN, a The New Yorker és még számos más mainstream médiafelület lehetetlenül alacsonyra tette a mércét.

Ennek következtében Donald Trump úgy léphet be a hivatalába, hogy semmiféle optimizmus nem terheli – írja Liz Peek. Ezzel szemben, amikor Barack Obamát választották meg, az emberek csodát vártak, mely végül nem teljesült.

Jelenleg sok amerikai pesszimistán tekint a következő négy évre, mert úgy érzik, hogy Donald Trump a jólétüket fenyegeti, az elnöksége veszélyes a muszlimokra, a melegekre és a nőkre. A kolumnista szerint mindezek a vádak ijesztőek és alaptalanok, csupán politikai túlzások.

Azok az emberek lehetnek idegesek Trump megválasztása miatt, akik a politikai tápláléklánc tetején helyezkednek el. A leendő elnök ugyanis megfogadta, hogy „lecsapolja a mocsarat”, aminek a mocsári patkányok aligha örülnek. Donald Trump képes lehet arra, hogy csökkentse a dúsgazdag támogatók befolyását, akik az amerikai emberek hétköznapjaira is befolyással vannak.

Ez azonban nem az a politikai elit, ami minden nap a Trump épületek előtt gyülekezik New Yorkban és az egész országban. Ezeket olyan csoportok szervezik, mint akik a Black Lives Mattert és a National Action Networköt. Néhány megmozdulásuk ugyanis nem tűnik organikusnak, hiszen a tömeget buszokkal szállítják a kijelölt pontokra, ezeket pedig valakinek bérelniük kell – írja Peek.

A szerző szerint ezek a csoportok azt szeretnék lenyomni az emberek torkán, hogy Donald Trump gyenge mandátummal bír. Ezzel szemben a Republikánus Párt nyerte a székek többségét a házban és a szenátusban. A demokraták ugyanakkor a legrosszabb időszakukat élik a rekonstrukció óta.

Donald Trump rágalmazásának egyik ékes példája David Remnick véleménycikke a The New Yorkerben, aki „émelyítő eseményként” írta le Trump győzelmét, ami egy „amerikai tragédia”, a „nativizmus, tekintélyelvűség, nőgyűlölet és a rasszizmus diadala”. Remnick az írásával kiválóan megmutatja, hogy milyen messze van ő azoktól, akik ünneplik a „nacionalizmust”, azaz a patriotizmust – írja a Fox News véleményformálója.

Liz Peek szerint a The New Yorker szerkesztője soha nem fogja megérteni, hogy az emberek miért utasították el Hillary Clintont, és ehelyett miért szavaztak inkább Trumpra. A leendő elnök talán meglepetés lesz az olyan emberek számára is, mint amilyen Remnick. Peek szerint egy dolog biztos: köszönet jár az ilyen hangoknak, a várakozások nagyon alacsonyak, melyeket nem lesz nehéz túlszárnyalni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére