Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezt hogy adom be apámnak? A haladók arra buzdítanak, hogy hús helyett együnk inkább algát

888.hu

2022.05.31. 11:45

Nyuszikajával a pocakban nem lehet fát vágni...

 

A Világgazdasági Fórum technokratái arra buzdítják az embereket, hogy hagyják el a húst és más, a bolygóra károsnak ítélt élelmiszereket, és helyette fogyasszanak „az éghajlat szempontjából kedvező élelmiszereket”, például tengeri algákat és kaktuszokat.

 

A Twitteren egy videóösszefoglalót tettek közzé, amelyben a WEF alternatívákat hirdetett egy olyan élelmiszerrendszerrel szemben, amely állítása szerint a globális szén-dioxid-kibocsátás kétharmadáért felelős.

 

 

A szervezet által közzétett előétellista az algát „a hús ideális helyettesítőjeként” jelöli meg, mivel annak „negatív szén-dioxid profilja” van, és magas az „esszenciális zsírsav-, valamint magas vitamin- és antioxidáns-tartalma”.

 

Az útmutató a kaktuszokat is kiemeli, mivel „nagy mennyiségű C- és E-vitamint, karotinoidokat, rostokat és aminosavakat tartalmaznak”. Megjegyzik: Mexikóban már napi szinten fogyasztják.

 

Ez az élelmiszerválság valós és megoldást kell találnunk.”

– mondta Ngozi Okonjo-Iweala, a Kereskedelmi Világszervezet főigazgatója.

 

Még 2020 decemberében a Világgazdasági Fórum két cikket is közzétett a honlapján, amelyek azt vizsgálták, hogyan lehetne az embereket arra kondicionálni, hogy a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében hozzászokjanak

a gyomok, bogarak fogyasztásához és a szennyvíz ivásához.

 

Az év elején Amanda Little, a Vanderbilt Egyetem professzora azzal érvelt, hogy a világon mindenkinek el kellene kezdenie rovarokat enni, és hogy az EU jóváhagyása egyfajta „méltóságot” kölcsönözne a fogyasztásuknak.

 

Februárban a milliárdosok tulajdonában lévő Bloomberg hírportál szerint az amerikaiaknak úgy kellene megbirkózniuk a szárnyaló inflációval, hogy

hús helyett lencsét esznek.

 

Egy németországi környezetvédő közgazdász-csoport azt is követelte, hogy az éghajlatváltozás elleni küzdelem érdekében vessenek ki hatalmas adókat a hústermékekre, továbbá azt követelték, hogy a marhahús 56 százalékkal legyen drágább.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére