Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Farage: ideje lenne kivizsgálni Soros György tevékenységét

Bertha László

2018.02.12. 11:35

Az orosz összejátszás helyett inkább annak kellene utánajárnia a sajtónak, hogy hova mennek Soros milliárdjai - jelentette ki a brit politikus.
LONDON, 11:35

Az orosz összejátszás helyett inkább annak kellene utánajárnia a sajtónak, hogy hova mennek Soros milliárdjai – jelentette ki Nigel Farage brit politikus az amerikai Fox News televíziónak.

A brit függetlenségi párt (UKIP) korábbi vezetője szerint a világnak szoros figyelemmel kellene követnie a magyar származású milliárdos befektetői és politikai aktivista tevékenységét.

Mindnyájunknak rá kellene ébrednünk, hogy kicsoda Soros György és hogy mekkora [Open Society Foundations] szervezettel rendelkezik”

– húzta alá Nigel Farage.

Az amerikai milliárdos Brexit-ellenes tevékenysége kapcsán a politikus kifejtette, hogy Soros nem hisz a nemzetállami alapokon nyugvó demokráciában, ő ugyanis a nyitott határokat és a tömeges bevándorlást támogatja.

Egy olyan korszakban, amikor a média nagy részének rögeszméjévé vált az orosz beavatkozás, egy vizsgáltra volna szükség, hogy pontosan mit is tett a Soros-féle Open Society – tette hozzá Farage.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére