Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Farage visszatér, ha elárulják a Brexitet

Bertha László

2018.07.07. 19:20

Nigel Farage elmondása szerint nincs más választása, visszatér a politika frontvonalába, ha a brit kormány elárulja a Brexitet.
LONDON, 19:20

Nigel Farage elmondása szerint nincs más választása, visszatér a politika frontvonalába, ha a brit kormány elárulja a Brexitet.

A UKIP egykori vezetője, a britek unióból történő kilépésének legfőbb szónoka és kampányarca, Nigel Farage élesen kritizálta egy rádióműsorban Theresa Mayt és a brit kormányt, közölve, hogy ő és sok más ember is rendkívül „dühös” lesz, amennyiben a puha, „soft-Brexit” érvényesül.

Mindezen engedményekkel, amiket tesz, valójában csak a nevében lesz Brexit”

– jelentette ki May politikájára és tárgyalásaira utalva.

Farage szerint amennyiben elhalasztják, késlekednek az 50. cikk végrehajtásával, illetve 2019. március 29-éig sem hagyják el a britek az uniós szerződéseket, az egyértelműen a Brexit elárulása lenne, ilyen körülmények között pedig nem lenne más lehetősége, mint visszatérni a politika első vonalába.

Remélem, ez nem történik meg”

– fűzte hozzá a függetlenségpárti politikus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére