Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Francia király emlékhelyét rongálta meg egy pakisztáni migráns

Bokor Gábor

2019.04.17. 10:15

Bíróság elé kell állnia annak a 41 éves pakisztáni bevándorlónak, aki súlyos károkat okozott a Saint-Denis-székesegyházban, ahol több francia uralkodó nyugszik.

Nemrég megrongálták a Saint-Denis-székesegyház orgonáját, s több díszes ólomüvegét is betörték. A hatóságok szerint az elkövető egy 41 éves pakisztáni származású férfi volt, aki alig két hónapja jutott Franciaországba.

A migráns ügyét Bobigny városának bírósága fogja tárgyalni.

A nyomozás során megtalálták az illegális bevándorló DNS-ét a templomban, így terelődött a gyanú a 41 éves pakisztáni férfira, akit a hatóságok nem sokkal később le is tartóztattak.

A bíróság kénytelen volt az ítélethirdetést május 10-ére halasztani, ugyanis a bevándorló mindent megtett annak érdekében, hogy zavartnak mutatkozzék – ezzel is hátráltatva az ítélethozatal munkáját. A bíró végül elrendelte, hogy végezzenek részletes pszichiátriai vizsgálatot a pakisztáni migránson. 

A bazilika Seine-Saint-Denis negyed közepén található, ami mára a francia főváros, Párizs egyik legveszélyesebb kerülete. Rengeteg bevándorló, bűnöző telepedett meg itt.

Emlékezetes, ugyanezt a katedrálist rohamozták meg egy éve migránspárti aktivisták és fekete-afrikai bevándorlók, hogy így tiltakozzanak a francia kormány bevándorlást szigorító intézkedései ellen. Akkor a rendőröknek kellett közbelépniük, hogy rendet tegyenek. A Saint-Denis-székesegyház az 1789-es volt a francia királyok temetkezési helye. A templomban olyan francia uralkodók sírjai találhatóak meg, mint Kis Pipin, X. Civakodó Lajos, XIV. Lajos vagy éppen XVI. Lajos.

Migránsok rohamozták meg a francia királyok nyugvóhelyét

Baloldali aktivisták és afrikai bevándorlók lepték el a Saint-Denis-i székesegyházat és környékét, hogy ott tüntessenek.

Februárban példátlan események rázták meg Franciaországot: 11 nap alatt kilenc templomellenes bűncselekményt regisztráltak a hatóságok. Több helyen loptak a kegytárgyakból, míg máskor fekáliával dobálták meg az egyik nimes-i templom falait.

A muszlimok nevetgélve és örömködve fogadták, hogy lángol a Notre-Dame

Nemcsak arab, hanem angol és francia nyelven is elárasztották az internetes platformokat azok a muszlim kommentelők, akik Allah dicsőséges közb...

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére