Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Francia rendõrök: léteznek no-go zónák Franciaországban

Bokor Gábor

2016.10.12. 19:28

Rendõrök tömkelege esett neki Manuel Valls francia miniszterelnöknek, aki szerint az országban nincsenek olyan területek, ahova a hatóság emberei is csak félve, csoportosan mernek bemenni.
PÁRIZS, 19:28

Rendőrök tömkelege esett neki Manuel Valls francia miniszterelnöknek, aki szerint az országban nincsenek olyan területek, ahova a hatóság emberei is csak félve, csoportosan mernek bemenni. 

Manuel Valls francia miniszterelnök korábban tagadta, hogy lennének olyan területek az országban, melyeket csak alig vagy egyáltalán nem tudnak a hatóság emberei ellenőrzésük alatt tartani. A politikus hétfőn látogatta meg Párizs egyik legveszélyesebb részét, a Viry-Chatillon nevű külvárosi negyedet, ahol szombaton Molotov-koktélokat dobtak az arra járó rendőrökre. 

Érvényesíteni fogjuk az állam hatalmát. Nincsenek no-go zónák”

– mondta akkor Valls.

Később módosított beszédén, és beismerte, hogy vannak olyan területek, ahol a szokottnál több gond jelentkezik. 

Szombaton tizenöt ismeretlen támadt rá két rendőrre, egy olyan kerületben, ahol az átlagosnál jóval több autót törnek fel. A két rendőr súlyos sérüléseket szenvedett, miután Molotov-koktélt dobtak rájuk.

Sok rendőr azonban nem ért egyet Manuel Valls-szal. 

Persze, hogy léteznek no-go zónák Franciaországban, ahol a rendőrség nem tudja biztonságosan elvégezni a munkáját. Ugyanez igaz a tűzoltókra vagy az állam bármelyik képviselőjére”

– mondta Denis Jacob, az egyik rendőrszakszervezet vezetője. 

Jacob hozzáteszi, hogy egyetlenegy kormány sem fogja elismerni, hogy vannak no-go zónák, hisz az azt mutatná, hogy az állam megbukott, mert nem tudja felügyelete alatt tartani a területeket. 

A megnyugtatásunkat célzó számos kijelentés ellenére ma is vannak no-go zónák Franciaországban, amelyeket az évről évre egyre radikálisabban viselkedő bűnbandák tartanak uralmuk alatt" 

– áll a rendőrségi szakszervezet közleményében.

A legfrissebb adatok szerint 2010 és 2015 között 25 százalékkal, pontosabban 4535-ről 5674-re nőtt a szolgálat közben sérülést szenvedett rendőrök és csendőrök száma Franciaországban.

(Magyar Idők, Breitbart)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére