Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halvány fogalma sincs ennek a képviselõ asszonynak a földrajzról

Sümeghi Lóránt

2017.02.08. 13:28

A Demokrata Párt delegáltja, Maxine Walters képviselõ asszony igencsak hadilábon áll a földrajzzal, beszédében igazi hülyét csinált magából.
WASHINGTON, 13:28

A Demokrata Párt delegáltja, Maxine Walters képviselő asszony igencsak hadilábon áll a földrajzzal, beszédében igazi hülyét csinált magából.

Az idős asszony beszéde több szempontból is nevetséges volt. Egyrészt már annak apropója is komikus volt, ugyanis Walters annak kapcsán szólalt fel, hogy Donald Trumpnak már nincs sok hátra, lassan el fog érkezni az az idő, mikor megbukik. A képviselő asszony azonban nem részletezte, hogy milyen törvénytelen cselekedettel vagy visszássággal összefüggésben kellene a frissen megválasztott elnöknek lemondania.

A lényeg azonban csak ez után következett.

Miközben hosszasan sorolta az idős asszony Donald Trump vélelmezett bűneit, elérkezett Putyinhoz, akit azzal vádolt meg, hogy az oroszok saját kezűleg vittek Szíriába bombákat, melyek ártatlan emberek életét oltották ki egy bizonyos városban. Csakhogy Walters nem tudta befejezni saját mondatát, hiszen azt sem tudta miről beszél, az ominózus helyszín nem jutott eszébe. Szerencséjére a mögötte álló társai kiegészítették, és hozzátették: Aleppóról van szó.

Ezt követően tovább folytatta liberális mantráját, melyben kifejtette:

elfogadhatatlan, hogy Trump ilyen közel öleli magához Putyint, aki továbbra is mélységesen behatolt Korea területére."

Azonban ezt a bődületes tájékozatlanságot már nem merték kijavítani társai, hagyták, hogy végigmondja a képviselő asszony a mondandóját. Azzal pláne nem mertek bíbelődni, hogy latolgassák, vajon Észak- vagy Dél-Koreára gondolt-e. Csak találgatni lehet, melyik ország járt Walters fejében, de nagy valószínűséggel Krímre szeretett volna utalni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére