Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hamarosan indul a licit az elkobzott orosz jachtokra és kastélyokra

888.hu

2023.02.11. 14:20

Ukrajna elárverezi a lefoglalt orosz vagyont.

 

Az orosz-ukrán háború majd egy éve alatt számos szankciót vetettek ki Oroszországra, valamint orosz személyekre. Ezen intézkedések keretein belül számos orosz vagyontárgyat foglaltak le világszerte. Az ukrán Miniszteri Kabinet jóváhagyta az Ukrajnában lefoglalt orosz vagyontárgyak értékesítésének szabályait – jelentette be Denisz Smihal miniszterelnök. Erről korábban Németország is azt mondta, hogy támogatná.

A Kárpáti Igaz Szó kárpátaljai hírportál cikke szerint a Miniszteri Kabinet döntése alapján a lefoglalt vagyontárgya értékesítése az állami vagyonalap elektronikus árverésein keresztül fog zajlani.

 

A kormány nyílt és átlátható eljárási módot dolgozott ki. Az elkobzott tárgyakat ukrán vagy külföldi vállalkozások vásárolhatják majd meg.”

– emelte ki az ukrán kormányfő.

Denisz Smihal kihangsúlyozta, hogy az orosz vagyontárgyak, valamint ingatlanok eladásából befolyt pénzeszközöket Ukrajna újjáépítésére, infrastrukturális projektekre, új lakások építésére, és aknamentesítésre használják majd. Azaz sok olyan dologra fordítják majd, amely visszaadhatja a reményt a lakosság számára.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére