Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hiába kért enyhítést a BLM a bíróságtól Jussie Smollett ügyében, a színész több hónapra börtönbe vonul

888.hu

2022.03.11. 20:30

Az amerikai színész 2019-ben gyűlölet-bűncselekményt rendezett saját maga ellen, hogy ellene irányuló rasszizmus címen előmozdítsa karrierjét. A bíróság 150 nap börtönbüntetést és 30 hónap próbaidőt szabott ki rá, valamint elutasította a BLM – a büntetése enyhítésére vonatkozó – kérelmét.

 

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, Jussie Smollett korábban azt állította, hogy 2019 januárjában a támadói hurkot dobtak a nyakára, és vegyszereket öntöttek rá, miközben rasszista és homofób kifejezéseket használva becsmérelték, illetve Donald Trump korábbi elnököt támogató kijelentéseket tettek.

 

 

Egy hónapra rá a rendőrség őrizetbe vette a színészt azzal a gyanúval, hogy lefizetett két fivért, hogy színleljék a támadást, ezzel növelve népszerűségét a showbiznisz világában.

A gyűlölet-bűncselekményeket szító és kegyvesztett színészt, Jussie Smollettet csütörtökön 150 nap börtönbüntetésre, 30 hónap próbaidőre, 120 106 dollár kártérítés és 25 ezer dollár pénzbüntetés megfizetésére ítélték.

A színész többször is azt kiabálta, hogy „ártatlan vagyok, és nem vagyok öngyilkos” amikor a börtönbe vitték.

 

 

A Black Lives Matter politikai szervezet levelet írt a gyűlölet-bűncselekményt elkövető Jussie Smollett nevében, amelyben enyhítést kér James Linn Cook megyei bírótól.

A Black Lives Matter határozottan támogatja, hogy Jussie Smollett számára a börtönbüntetéstől eltérő büntetést szabjanak ki”

– áll a szervezet által benyújtott levélben.

 

 

Abdullah (a képen balra), a rendőrség elleni fanatikus aktivista és a Kaliforniai Állami Egyetem pánafrikai tanulmányok professzora már korábban is kifejezte támogatását Smollett mellett, 2021 decemberében „fehér felsőbbrendűségi színjátéknak” nevezte a pert.

Csütörtökön Smollett késve érkezett a saját ítélethirdetésére, testőrei pedig a bíróságra menet fizikailag „erőszakoskodtak” a riporterekkel, és az egyik fotóst a földre teperték.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére