Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hitlernél is rosszabbnak titulálta Putyint egy volt amerikai nagykövet  

888.hu

2022.03.13. 18:35

A volt nagykövet szerint Putyin saját honfitársait is megöleti – amit pedig még Hitler sem tett.

 

Az egyik különbség Putyin és Hitler között az, hogy Hitler nem ölt német etnikumú, németajkú embereket. Putyin éppen azokat az embereket mészárolja le, akikről azt mondta, hogy azért jött, hogy felszabadítsa őket.”


– mondta a Standford Egyetem professzora és egykori Obama-tisztviselő, dr. Michael McFaul, ezzel Adolf Hilternél is rosszabb embernek mutatva be Vlagyimir Putyin orosz elnököt MSNBC pénteki, az ukrajnai invázióról szóló beszélgetése során.

A Rachel Maddow Show-ban tett megjegyzései után az Obama alatt szolgált volt oroszországi amerikai nagykövetet az orosz-ukrán konfliktus közepette Hitlert Putyinhoz képest jobb színben feltüntető megjegyzései miatt bírálták. Az egyik orosz újságírónak azt mondta McFaul: „Tudja, van egy különbség Hitler és Putyin között, amikor betört Ukrajnába. Hitler nem ölt német nemzetiségűeket. Szerintem az embereknek nem szabad elfelejteniük, hogy olyan városokról beszélünk, mint Harkiv, Mariupol és Kijev, ahol a lakosság nagy része, akár egyharmada, sőt néha a fele is orosz anyanyelvű és orosz etnikumú. Putyint azonban úgy tűnik, hogy ez nem érdekli. Pont azokat az embereket mészárolja le, akikről azt mondta, hogy azért jött, hogy felszabadítsa őket”.

A klip pénteken késő este került fel a Maddow blog hivatalos Twitter-fiókjára, ami széles körű nemtetszést váltott ki a közösségi médiában. A visszhangok hatására a tweetet később, szombat reggel törölték – írta meg a The Post Millenial.

McFaul azóta visszavonta megjegyzéseit. „Tegnap késő este csúsztattam, és megsértettem egy íratlan tabut – soha ne hasonlítsuk össze Hitlert senkivel. Egyetértek. Összehasonlíthatatlanul gonoszabb volt mindenkinél. Többé nem teszem.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére