Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hulk szerint az Amerikai Legfelsőbb Bíróság egyenlő a tálibokkal

888.hu

2022.06.25. 19:15

A baloldali hollywoodi agitátorok, Barbra Streisand és Mark Ruffalo is a Twitteren vádolták a republikánusokat, a keresztényeket és az amerikai Legfelsőbb Bíróságot azzal, hogy ők az „amerikai tálibok” a bíróság Roe kontra Wade ítéletét hatályon kívül helyező döntése nyomán.

 

A Legfelsőbb Bíróság pénteken kimondta, hogy a Roe-ügyben közel 50 évvel ezelőtt helytelenül döntöttek, amikor a bíróság kimondta, hogy a szövetségi kormánynak van elsőbbsége az abortusz szabályozásának vonatkozásában. A Dobbs kontra Jackson Women's Health Organization ügyben a héten hozott döntésével pedig a legfelsőbb bíróság visszaadta a hatalmat az államok kezébe, hogy eldöntsék, milyen szabályok vonatkoznak az abortuszra.

Az Oscar-díjas színésznő és popsztár Barbra Streisand önmagából kikelve a A Legfelső Bíróságot „az amerikai táliboknak” nevezte Twitteren.

A sztár ezt írta:

A bíróság vallási dogmákat használ arra, hogy megdöntse az abortuszhoz való alkotmányos jogot. Ez a bíróság az amerikai tálibok.”

 

A Marvel Hulkja, Mark Ruffalo is felugrott az „amerikai tálib” vádaskodás vonatára.

Ruffalo a továbbiakban arra buzdította a támogatóit:

Itt az ideje, hogy harcoljatok minden erővel, bármilyen módon, ahogy tudjátok. Az amerikai tálibok elfoglalták a Legfelsőbb Bíróságot.”

– írta meg a Breitbart.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére