Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Integráció német módra: akinek más a véleménye, azt inkább meg sem kérdezzük

Pörge Béla

2019.11.27. 14:58

Az AfD-t előbb meghívták, majd végül mégsem hívták meg egy integrációs tanácsba.

Nürnbergben 2020 elején tartanak majd főpolgármesteri választást, ezzel összefüggésben a városvezetés létrehozott egy integrációs tanácsot, melynek az lenne a feladata, hogy a Nürnbergben élő migránsokat is bevonja a város életébe. A tanács alakuló ülését technikai okok miatt lemondták, ám valójában más áll a testület felállításának csúszása mögött – írja a Junge Freiheit.

A tanácsba eredetileg meghívták az AfD (mint az egyik legnagyobb ellenzéki pártot) képviselőit is, ám emiatt a helyi baloldaliak és liberálisok sivalkodni kezdtek.

Stephan Doll, a helyi Szélsőjobboldaliak Elleni Szövetség elnöke arról beszélt, természetes, hogy ellenérzést váltott ki a konferencia többi résztvevőjének körében, hogy az idegengyűlölő AfD egyik képviselőjét is meghívták. Sőt, még a Zöldek (Grünen) és az SPD helyi polgármesterjelöltje is értetlenül állt az eset előtt, szerintük is elképzelhetetlen, hogy a migránsok integrációjának ügyében az AfD-t is megkérdezzék.

Nürnbergben tehát úgy képzelik el a migránsok integrációját, hogy csak azokat az embereket kérdezik meg az ügyben, akik támogatják a bevándorlást.

A nürnbergi polgármester-választást 2020. március 15-én tartják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére