Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét kereszteket rongáltak Németországban

Tóth Dalma

2017.12.05. 08:58

A vandálok egy keresztet sem hagytak a helyén.
DARMSTADT, 8:58

A vandálok egy keresztet sem hagytak a helyén.

Hat hónapon belül már harmadszorra rongálták meg a Bessung temetőt Darmstadtban. Ezúttal 20 keresztet húztak ki a földből, majd széthajigálták őket.

A rendőrség szerint a vandálok múlt hét pénteken akciózhattak. A megrongált kereszteket a látogatók vették észre, akik értesítették a hatóságokat.

Legutóbb júniusban történt hasonló eset, amikor 30 keresztet húztak ki a földből, majd rongáltak meg és dobáltak szanaszét a környéken. Szeptemberben egy sírkövet tettek tönkre ismeretlenek.

A német rendőrség még mindig keresi a tetteseket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére