Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét tüntettek a német városban, ahol migránsok késeltek helyi lakosokat

Tóth Dalma

2018.02.04. 20:08

A migránsok mellett és ellen is tüntettek Cottbusban.
 COTTBUS, 20:08

A migránsok mellett és ellen is tüntettek Cottbusban.

A közelmúltban több késeléses támadást követtek el illegális bevándorlók a lengyel határ közelében fekvő német városban. Az események felborzolták a kedélyeket a százezres lakosú nyugodt városban.

A brandenburgi tartományi belügyminisztérium végül közölte, hogy nem küld több migránst Cottbusba. A város már tavaly is többször kérte, hogy ne küldjenek több illegális bevándorlót hozzájuk, de mindeddig hiába, csak a késeléses támadásokat követően függesztették fel a küldést. A városban jelenleg több mint háromezer migráns él. 

A városban egyszer már tüntettek az illegális bevándorlók ellen, de természetesen akkor is megjelentek az ellentüntetők, akik a migránsok jogaiért vonultak fel.

A helyzet most is ugyanez volt. Ameddig a város lakosainak egy része az illegális határátlépők ellen emelte fel a szavát, addig mások kiálltak értük.

Az egyik demonstráló elmondta, hogy a hazáját védi, azért tüntet. Számára tűrhetetlen, hogy bevándorlók késsel fenyegessenek bárkit Cottbusban. Ez nem így működik – tette hozzá.

A másik oldal szerint pedig csak hisztériakeltés zajlik, és semmi baj a migránsokkal.

Németországban regisztrált a túlnyomó többsége annak a másfél millió illegális bevándorlónak, akik leginkább Törökország felől, a Balkánon majd Ausztrián át érték el Nyugat-Európát.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére