Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ismét tüntettek a német városban, ahol migránsok késeltek helyi lakosokat

Tóth Dalma

2018.02.04. 20:08

A migránsok mellett és ellen is tüntettek Cottbusban.
 COTTBUS, 20:08

A migránsok mellett és ellen is tüntettek Cottbusban.

A közelmúltban több késeléses támadást követtek el illegális bevándorlók a lengyel határ közelében fekvő német városban. Az események felborzolták a kedélyeket a százezres lakosú nyugodt városban.

A brandenburgi tartományi belügyminisztérium végül közölte, hogy nem küld több migránst Cottbusba. A város már tavaly is többször kérte, hogy ne küldjenek több illegális bevándorlót hozzájuk, de mindeddig hiába, csak a késeléses támadásokat követően függesztették fel a küldést. A városban jelenleg több mint háromezer migráns él. 

A városban egyszer már tüntettek az illegális bevándorlók ellen, de természetesen akkor is megjelentek az ellentüntetők, akik a migránsok jogaiért vonultak fel.

A helyzet most is ugyanez volt. Ameddig a város lakosainak egy része az illegális határátlépők ellen emelte fel a szavát, addig mások kiálltak értük.

Az egyik demonstráló elmondta, hogy a hazáját védi, azért tüntet. Számára tűrhetetlen, hogy bevándorlók késsel fenyegessenek bárkit Cottbusban. Ez nem így működik – tette hozzá.

A másik oldal szerint pedig csak hisztériakeltés zajlik, és semmi baj a migránsokkal.

Németországban regisztrált a túlnyomó többsége annak a másfél millió illegális bevándorlónak, akik leginkább Törökország felől, a Balkánon majd Ausztrián át érték el Nyugat-Európát.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére