Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt a kapcsolat az Európai Néppárt és Soros György között

Forisek Ádám

2019.04.08. 18:45

Egy, az Európai Parlament folyosóján talált dokumentumból bizonyosodhat meg róla mindenki: az Európai Néppárt és a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítvánnyal kokettál.

A V4NA által fellelt dokumentum szerint az Európai Néppárt Soros György szervezetével együtt szervezett egy előadást a líbiai háborús gazdaságról.

"A líbiai háborús gazdaság leküzdéséért, ajánlott politikák az EU szerepvállalásához” – ez áll a Cristian Dan Preda néppárti képviselő által jegyzett program fejlécén. Az esemény a Konrad-Adenauer-Stiftung (KAS) és a Soros György által alapított Open Society, azaz Nyílt Társadalom Alapítvány európai politikával foglalkozó intézetének társszervezésében valósult meg.

A találkozó formálisan megjelölt célja a líbiai gazdaság stabilizálása volt. Mivel az ENSZ növelte erőfeszítéseit a gazdasági reformok elősegítésében, a KAS egy tágabb és érthetőbb líbiai EU-s politikát kért.

A konferencián részt vett Stephanie T. Williams, aki az ENSZ főtitkár személyes képviselője a líbiai politikai ügyekben. A megbeszélésen képviseltette magát az Európai Tanács és az Európai Bizottság is. Felszólalt továbbá Dr. Srdjan Cvijic, a Nyílt Társadalom Alapítvány politikai elemzője is.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére