Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bidenné elzavarta az újságírókat amikor a Hunter Biden elleni nyomozásról kérdezték

888.hu

2020.12.11. 17:57

Videófelvétel is készült amikor a demokrata Joe Biden feleségét a nevelt fia, Hunter Biden korrupciós ügyeit vizsgáló nyomozásról kérdezte egy újságíró, de a válasz helyett a biztonságiak kizavarták a tudósítókat a sajtónyilvános eseményről.

Dr. Jill Biden, leendő first lady elé beálltak a biztonságiak, amikor Griff Jenkins a nevelt fiáról kérdezte, ugyanis Hunter Biden nemzetközi üzleti ügyei szövetségi bűnügyi nyomozás alatt állnak.

Allie Raffa, a Fox News riportere Twitterén osztott meg az esetről videót.

Raffa arról is beszámolt, hogy Joe Biden egészen eddig minden nap boldogan állt a média rendelkezésére, de csütörtökön az otthonát sem hagyta el, miután felrobbantotta az internetet, hogy fia ügyeit hivatalosan is nyomozzák. A nyomozás egyébként már 2018-ban elkezdődött, amikor kiderült, hogy Hunter gyanús tranzakciókat folytatott Kínával és más országokkal.


Joe Biden már régóta azt mondja, hogy nem tudott Hunter ködös ügyeiről.

Azonban pénteken várható Biden bejelentése azt illetően, hogy kiket javasolna a választásokkor rend szerint lecserélt törvényhozó pozíciók betöltésére, így már nehezen kerülheti ki az újságírók kérdéseit a fiával kapcsolatban.


A Politico értesülései szerint Hunter Biden ügye bőven meghaladja majd az általa már említett, az adózását illető kérdéskört. Egy belső informátor szerint a tavalyi év elején a nyomozás olyan lehetséges további csalásokat, sikkasztást és korrupciót is feltételez, például pénzmosást és Hunter Biden külföldi kapcsolatainak szintén gyanús ügyeit.


A családban Hunter nincs egyedül a kérdéses pénzügyeivel: Joe Biden testvére, James Biden is szövetségi bűnügyi nyomozás alatt állt az egészségügyben, pontosabban kórházakkal kapcsolatos „alázatos munkája” miatt.

Joe Biden biztos nem tudott erről sem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére