Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamala akkorában van, hogy szerinte Putyin azért nem támad, mert fél Amerikától

888.hu

2022.02.21. 13:10

A nagy és erős USA elijesztette a nagy medvét. Aha.

 

Kamala Harris amerikai alelnök szerint az orosz elnök megijedt az amerikai szankcióktól – azoktól, amiket még be se vezettek (!) – ezért rájött hát, azé' mégse kéne megtámadni Ukrajnát. Nem tudom van-e bárki, aki kételkedik hős Kamala szavaiban, csak azért mert szombaton még azt mondta, szerinte Putyin már meghozta a döntést Ukrajnával kapcsolatban, vasárnap azonban már úgy tűnik, új napra ébredt a politikus asszony, büszkére aludta magát és kijelentette, valójában az általuk FONTOLGATOTT szankciók azok, amik miatt meghátrál Oroszország.

 

 

Azok a szankciók, amik egyébként elemzők sora szerint annyit jelentene Putyinnak, mint halottnak a csók.

 

Az alelnöktől megkérdezték, ha ekkora a mellény miért nem léptették életbe a szankciókat.

A szankciók célja mindig is az elrettentés volt és az is marad.”

 

„De ismerjük el az általunk felvázolt szankciók egyedi természetét is” – állította Harris. „Ezek a valaha kiszabott legsúlyosabb szankciók, ha nem a legerősebbek. Ahogy tegnap kifejtettem, az intézményeknek – különösen a pénzintézeteknek – és az egyéneknek szól, és abszolút kárt okoz az orosz gazdaságnak és kormányuknak.”

 

„De ha Putyin már döntött, úgy érzi, hogy ez a fenyegetés valóban elriasztja?” – kérdezte egy riporter.

„Abszolút – határozottan hiszünk – és ne feledjük azt is, hogy a szankciók nemcsak a mi, mint az Egyesült Államok, hanem a szövetségeseink közös perspektívájának termékei” – szögezte le Harris. „A szövetségesi viszony pedig olyan, hogy megállapodtunk abban, hogy ezeknek a szankcióknak az elrettentő hatása továbbra is jelentős, különösen azért, mert – ne feledjük – továbbra is őszintén reméljük, hogy ebből a helyzetből van diplomáciai kiút. És azt, hogy ez az ajtó még mindig nyitva áll, – nyitott, bár teljesen beszűkült –, de a még mindig nyitva álló diplomáciai út kontextusában,

úgy gondoljuk, az elrettentő hatásnak van érdeme.”
Amerika jött, látott, győzött. Reméljük, nincs több kérdés.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére