Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamera elõtt vallott az orlandói merénylõ homoszexuális szeretõje

888.hu

2016.06.23. 10:58

Egy latin kisebbséghez tartozó meleg férfi arról vallott a kamerák kereszttüzében, hogy Omar Mateen - az orlandói merénylõ - a szeretõje volt. A brutális vérengzést pedig azért követte el, mert attól tartott, hogy egyik korábbi szeretõje megfertõzte HIV-vírussal.
ORLANDO, 10:58

Egy latin kisebbséghez tartozó meleg férfi arról vallott a kamerák kereszttüzében, hogy Omar Mateen - az orlandói merénylő - a szeretője volt. A brutális vérengzést pedig azért követte el, mert attól tartott, hogy egyik korábbi szeretője megfertőzte HIV-vírussal.

Korábban is felröppentek hírek arról, hogy a merénylő, aki 49 emberrel végzett egy melegbárban, maga is a meleg közösség tagja volt. Sajtóértesülések szerint korábban legalább tucatnyi alkalomban járt a bárban és egy melegeknek szóló társkeresőt appot használt.

Mateen egyik korábbi szeretője kamera előtt vallott kapcsolatukról. A férfi Miguelnek nevezte magát. A későbbi merénylővel egy Grindr nevű társkereső app segítségével ismerkedett meg. Miguel szerint a merénylő össze volt zavarodva: egyszerre volt meleg és muszlim identitású – a vallása elítéli a homoszexualitást. Mateen sokat ivott, és főleg a latinos külsejű férfiakat kedvelte, akik gyakran elutasították a közeledését.

A videón 5:12-től látható Mateen egykori szeretője, aki álarcban van és a hangja is el van torzítva.

Mateennek az lehetett a végső csepp a pohárban, amikor kiderült, hogy egyik korábbi, Puerto Rico-i szeretője HIV-fertőzött volt. A férfi azonnal megvizsgáltatta magát, és az eredmény negatív lett, azonban Mateen nem hitt az eredménynek és bosszút akart állni.

Azért akartam elmondani az igazságot, mert nem volt terrorista. Véleményem szerint bosszút akart állni. A merénylet előtt kedves és aranyos volt és imádott bújni"

– mondta a merénylő szeretője.

Mateennal akkor szakadt meg Miguel kapcsolata, miután kiderült, hogy a férfi heteroszexuális házasságban élt és van egy gyermeke is. Ezután összevesztek, és Mateen elmondta Miguelnek, hogy a felesége tud a férfiakkal való viszonyairól.

Szerdán az derült ki a merénylet körülményeiről, hogy a mészárlás estéjén már járt a merénylő a klubban . Hazament, majd a fegyvereivel tért vissza.

Korábban Mateen még azt állította, hogy az Iszlám Állam nevében cselekszik és felesküdött a terrorszervezet vezetőjére, Abu Bakr al-Bagdadira. Az ISIS azóta is következetesen azt állítja, hogy Mateen a kalifátus katonája volt. A nyomozók azonban nem találtak arra utaló bizonyítékokat, hogy a merénylő cselekedete egy nagyobb összeesküvés vagy terv része lett volna.

(independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére