Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két születési dátuma is van a vésõvel dobálózó migránsnak

Pörge Béla

2018.05.07. 20:38

Eddig mindig 26 évesként hivatkoztunk rá, de az is lehet, hogy csak 20 éves. Az viszont biztos, hogy a 2015-ös migrációs hullámmal érkezett Európába.
MARIA ENZERSDORF, 20:38

Eddig mindig 26 évesként hivatkoztunk rá, de az is lehet, hogy csak 20 éves. Az viszont biztos, hogy a 2015-ös migrációs hullámmal érkezett Európába.

Korábban beszámoltunk Terry A. ügyéről. Õ az a nigériai migráns, aki a múlt héten vésőt dobott egy játszótér mellett a gyerekek közé. Mielőtt verbálisan majd vésővel is a gyerekekre támadt volna, Terry A. megölt egy bangladesi bevándorlót és megvert két afgánt.

A hétvégén aztán az is kiderült, hogy a nigériai migránst már több alkalommal elítélték, ennek ellenére szabadlábon volt és ölhetett, fenyegetőzhetett.

A Kronen Zeitung bírósági forrásokra hivatkozva most arról ír, hogy Terry A.-nak két születési dátuma is van. Az 1993-as mellett van egy 1998-as is. Utóbbi azért érdekes, mert annak köszönhetően az első drogügyleténél még kiskorúnak számított, talán azért nem is részesült szigorúbb büntetésben.

További érdekesség a nigériai férfi ügyében, hogy többször is negatívan bírálták el a menedékjogi kérelmét Ausztriában, egyszer pedig kiutasították, ennek ellenére az országban élt. Európába 2015-ben, a nagy migrációs válság idején érkezett.

Az új, frissen elfogadott, szigorúbb törvényeknek köszönhetően ezúttal talán ténylegesen is kivonják a forgalomból a bűnöző migránst.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére