Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiakadtak a zsolnaiak a mosolygó, néger testépítõre

Sümeghi Lóránt

2017.02.12. 12:28

Egy szlovák sportszergyártó úgy tûnik piackutatás nélkül promózta meg a legújabb kollekcióját, ugyanis a zsolnaiak kollektív felháborodottságuknak adtak hangot amikor egy fekete testépítõ lett a cég reklámarca.
ZSOLNA, 12:28

Egy szlovák sportszergyártó úgy tűnik piackutatás nélkül promózta meg a legújabb kollekcióját, ugyanis a zsolnaiak kollektív felháborodottságuknak adtak hangot amikor egy fekete testépítő lett a cég reklámarca.

A Nebbia nevezetű szlovák sportmárka teljesen kiakasztotta a zsolnaiakat, amikor egy női, fehér fitneszmodell mellé egy fekete férfit raktak be annak érdekében, hogy népszerűsítsék a kollekciójukat. Azonban a közösségi médiában is keringtetett fotót elképesztő kommentcunami követte, mivel a zsolnaiak úgy érezték, 

ez egy bújtatott, liberális propaganda, amely a bevándorlást próbálja elfogadtatni velük."

Többen azt írták, nem hajlandóak egy olyan sportszermárkát viselni, amely "ruhát ad egy majomra". Mi több, ízléstelennek tartják, hogy pont a férfi reklámarcnak kellett feketének lennie. A sportszergyártócég vezérigazgatója a botrány után közölte, a fekete férfi egy dán testépítő, és továbbra is a márka reklámarca marad. Azonban, aki visszavinné a Nebbia ruháit, azok egy külön e-mail-címen keresztül jelentkezhetnek: [email protected] - amely szlovákul azt jelenti: rasszista vagyok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére