Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, mit mondtak a németek a kanadaiaknak, hogy visszaadják a turbinát

888.hu

2022.07.21. 14:40

A veszély valós.

 

Mint ismert, nagy volt az izgalom azzal kapcsolatban, hogy visszakerül-e egy meghatározó gázturbina Németországba Kanadából, aminek a hiányában veszélybe került volna a gázszállítás az Északi Áramlat-1 vezetéken.

 

Az Északi Áramlaton keresztül korábban leállították a szállításokat – a terveknek megfelelően – a rendes évi karbantartási munkák miatt. A munkálatok július 21-ig tartanak. Ez alatt a tíz nap alatt nem szállítanak gázt a vezetéken keresztül Németországba.

Ma viszont ismét elkezdett jönni a gáz.

 

 

A gázturbina körüli vitában a német kormány mindent bevetett. Annalena Baerbock német szövetségi külügyminiszter szerint azt próbálták elmagyarázni, hogy gáz nélkül Németország „nem lesz képes több támogatást nyújtani Ukrajnának”.

A Kanadával folytatott tárgyalások során a német kormány azzal is érvelt, hogy a turbina vissza nem küldésének pusztító belpolitikai hatásai lehetnek Németországban.

 

A kanadaiak azt mondták: »rengeteg kérdésünk van«, mire mi azt mondtuk: »ezt megértjük, de ha nem kapjuk meg a gázturbinát, akkor nem kapunk több gázt, és akkor egyáltalán nem fogjuk tudni támogatni Ukrajna teljesítményét, mert akkor a népfelkelésekkel leszünk elfoglalva«.”

mondta szó szerint a külügyminiszter.

 

Arra a kérdésre, hogy valóban népfelkelésre számít-e, Baerbock azt mondta, hogy ez „talán egy kicsit túlzás”. Majd kijelentette:

Továbbra is szükségünk van az Oroszországból érkező gázra”.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére