Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült: Soros felajánlotta az anyjának, hogy segít neki meghalni

Sümeghi Lóránt

2017.05.01. 17:28

"Megkérdeztem tõle, szüksége van-e a segítségemre, tulajdonképpen felajánlottam neki" - írja bensõséges vallomásában Soros György amerikai tõzsdespekuláns egy, az eutanázia legalizálása és az amerikai egészségügyi reform kapcsán elkészített, az Open Society Foundations (Nyílt Társadalom Alapítványok) gondozásában megjelentetett tanulmányában.
"Megkérdeztem tőle, szüksége van-e a segítségemre, tulajdonképpen felajánlottam neki" – írja bensőséges vallomásában Soros György amerikai tőzsdespekuláns egy, az eutanázia legalizálása és az amerikai egészségügyi reform kapcsán elkészített, az Open Society Foundations (Nyílt Társadalom Alapítványok) gondozásában megjelentetett tanulmányában.
 
Megdöbbentő kijelentésekre bukkantunk. 
Az idős politikai és pénzügyi agitátor egy, a nagy nyilvánosság előtt alig ismert tanulmányban fejtette ki az emberi élettel és orvostudománnyal alapvetően összeegyeztethetetlen nézeteit, többek között saját édesanyjával kapcsolatban is. A Project on Death in America című tanulmánysorozat az eutanázia és az amerikai egészségügy megreformálásának kapcsolatát vizsgálja, amelyet Soros György azért indított el 1994-ben, mert – elmondása szerint – hatalmas benyomást gyakorolt rá mind az édesapja, mind pedig az édesanyja halála.
 
Nem is csoda, hiszen mindkettőt végignézte, melyet büszkén taglal.

A tanulmányban Soros döbbenetes kijelentéseknek szorít helyet, melyben az életmentő műtétek, orvosi beavatkozások kapcsán kifejti, hogy azok lényegében feleslegesek.

Édesapám miután súlyosan megbetegedett, nem akarta, hogy megműtsék. Úgy vélte, az az emberi önrendelkezésbe való beavatkozással érne fel. Fel sem akart ébredni a műtétjéből"

– emlékezett vissza Soros, majd hidegvérrel hozzátette:

a beavatkozás után már le is írtam az apámat.”

Bensőséges vallomásában kifejti, tulajdonképpen a halálos kimenetelű betegségek kapcsán az egészségügyi dolgozók rosszul vannak kiképezve, hiszen

ahelyett, hogy a pácienseket felkészítenék a halálra, az orvosok azon dolgoznak, hogy meghosszabbítsák az életüket.”

Hasonlóan életellenes, meglepően hidegvérű kijelentést tett saját édesanyja kapcsán az amerikai tőzsdespekuláns, miután anyja beköltözött a Hemlock Society nevű eutanáziát elősegítő, amerikai magánintézménybe. A milliárdos – bár vonakodva, de – kifejtette:

(Édesanyám) mindent megkapott annak kapcsán, hogy segítsen önmagán. Megkérdeztem tőle, szüksége van-e a segítségemre, tulajdonképpen felajánlottam neki. […] Megtettem volna, hiszen úgy éreztem, ennyivel tartozom neki.”

Soros elmondása szerint utólag örült annak, hogy édesanyja végül nem ölte meg magát, azonban a szürreális beszámolójában hangsúlyozta: kifejezetten pozitív élményként élte meg anyjának későbbi, hagyományos halálát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére