Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kidobták Kanye Westet a Skechers irodaházából

888.hu

2022.10.27. 10:00

Jogvédő csoportok a White Lives Matter szlogent rasszista, a fehér felsőbbrendűséget hirdető jelmondatnak minősítették.

 

A Skechers sportcipő gyártó egy szerdai közleményében írta meg, hogy el kellett távolítaniuk a Los Angeles-i épületükből Kanye Westet – írta meg a CNN Business. A zenészt szinte már egyetlen vállalat sem látja szívesen rasszistának minősített megnyilvánulásai után.

A cég azt írja, hogy

 

West bejelentés és meghívás nélkül jelent meg az irodaházban, ahol videókat is elkezdett rögzíteni, amihez nem volt engedélye.

 

A Skechers azt írja, hogy a cég vezetői röviden elbeszélgettek a zenésszel, akit ez után kikísértek az épületből.

 

A Skechers nem fontolgatja és nem is áll szándékában, hogy együttműködjön Kanye Westtel. Elítéljük a legutóbbi megosztó megjegyzéseit és nem tűrjük az antiszemitizmust vagy a gyűlöletbeszéd bármilyen megnyilvánulását.”

– közölte a vállalat.

West látogatására az után került sor, hogy egy nappal korábban az Adidas azonnali hatállyal felmondta a szerződést és megszakított minden együttműködés a zenésszel. Október elején a sportszergyártó közölte, hogy felülvizsgálja a partnerségét Westtel, miután a zenész White Lives Matter feliratú pólóban jelent meg egy rendezvényen.

 

Az Anti-Defamation League, egy amerikai polgári jogvédő csoport ezt a kifejezést gyűlöletbeszédnek minősítette.

 

Az ADL álláspontja szerint a White Lives Matter szlogen a fehér felsőbbrendűséget hirdető csoportok körében, például a Ku Klux Klán esetében egy bevett jelmondat.

Még a White Lives Matter botránya előtt West egy podcastban arról beszélt, hogy esélytelen, hogy az Adidas felbontsa vele a szerződését. A zenész akkor azt állította, hogy még akkor sem válnának meg tőle, ha antiszemita szlogeneket hangoztatna.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére