Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kimondhatjuk: Sadiq Khan teljesen tönkretette Londont

Forisek Ádám

2019.10.07. 21:00

A késeléseket tekintve 25 legveszélyesebb helyből Anglián és Walesen belül 16 Londonban van.

Már a baloldali elfogultságáról híres BBC sem tudja tagadni, hogy a Londonban uralkodó állapotok katasztrofálisak. Az adatokat 34 rendőrőrsről gyűjtötték be, és ezekben aztán minden van: támadás, rablás, szexuális bűncselekmények, halálos fenyegetések, gyilkossági kísérletek.

Ebben az évben több mint 110 gyilkossági ügyben indítottak nyomozást a fővárosban, a halálesetek kétharmadát késelés okozta.

A kimutatás szerint a késeléses bűnesetek száma Angliában és Walesben 2014 óta 81 százalékkal növekedett. A vádemelések aránya viszont 20 százalékkal csökkent. A legszomorúbb adat, hogy a halálos késelések száma a legmagasabb azóta, hogy erről statisztikát kezdtek vezetni még 1946-ban.

A 2018-as év végéig 132 emberölés történt, ami azt jelenti, hogy évtizedek óta Sadiq Khan főpolgármestersége produkálta a legrosszabb számokat. Hogy még további adatok is érzékeltessék a brit fővárosban uralkodó állapotokat: a késelések száma 52, a lövöldözések száma 30, míg az emberölések száma 24 százalékkal emelkedett 2016 óta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére