Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiutasították a konyhai bárddal imádkozó török férfit Olaszországból

Bertha László

2016.08.02. 11:28

Gyorsított eljárással elítélték, majd kiutasították Olaszországból azt a 24 éves török férfit, akit vasárnap a velencei vasútállomásnál vettek õrizetbe, mert egy konyhai bárd volt nála.
VELENCE, 11:28

Gyorsított eljárással elítélték, majd kiutasították Olaszországból azt a 24 éves török férfit, akit vasárnap a velencei vasútállomásnál vettek őrizetbe, mert egy konyhai bárd volt nála.

A magát török és német állampolgárnak valló férfinál egy lejárt németországi tartózkodási engedély, illetve egy hamis török személyi igazolvány volt. A 24 éves férfira a rendőrség figyelt fel, mert vasárnap hajnalban az egyik peronon a földre borulva imádkozott.

Ellenőrzése során a török férfinál egy konyhai bárdot és egy élesre csiszolt utcai kockakövet találtak. Állítása szerint ezek az eszközök csak állatáldozáshoz kellettek neki. A férfit egy év és 8 hónapnyi börtönbüntetésre ítélték, valamint kiutasították az országból.

Pénteken egy 33 éves szíriai férfit vettek őrizetbe Velencében, mert a magyar hatóságok európai körözési parancsot adtak ki ellene. Az embercsempészettel vádolt férfi tavaly nyáron egy csoport szíriait igyekezett Magyarországon keresztül Németországba szállítani.

(MTI, ANSA)


 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére