Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kivonulhat az orosz RT televízió az Egyesült Államokból

888.hu

2017.10.01. 17:58

Kivonulhat az orosz állami tulajdonban lévõ RT America tévécsatorna az Egyesült Államokból az amerikai hatóságok nyomása miatt.
WASHINGTON, 17:58

Kivonulhat az orosz állami tulajdonban lévő RT America tévécsatorna az Egyesült Államokból az amerikai hatóságok nyomása miatt. 

"Legrosszabb esetben elhagyjuk az Egyesült Államok területét és nem fogunk ott sugározni. A legrosszabb esetben Oroszország ugyanígy válaszol majd az amerikai tömegtájékoztatási eszközök esetében" – mondta Szimonyjan, hozzáfűzve, hogy ő újságíróként nem szeretné, ha ez így történne.

Kijelentette, hogy az RT (korábban: Russia Today) ebben az esetben is minden más elérhető módon törekedni fog arra, hogy eljusson az amerikai közönséghez. Kifogásolta, hogy az amerikai hatóságok olyan feltételeket szabtak meg, amelyek között a televízió nem képes továbbműködni, véleménye szerint megsértve ezzel a szólásszabadságot.


Az orosz tömegkommunikációs és távközlési hatóság (Roszkomnadzor) pénteken törvénysértéssel vádolta a CNN International amerikai televíziót, és behívatta annak képviselőit. A Roszkomnadzor szerint a CNN International oroszországi sugárzását biztosító cég tevékenységével megsértette a tömegtájékoztatási eszközökre vonatkozó szabályozásokat, ami miatt kilátásba helyezte a figyelmeztetés és a kimutatott jogsértés felszámolására való felszólítás lehetőségét.

Az orosz parlament felsőháza júniusban fontolóra vette az olyan, orosz közönséget megcélzó külföldi médiumok blokkolását, amelyek tevékenységükkel kárt okoznak Oroszországnak, a finanszírozás szempontjából pedig azt mérlegeli, hogy az idegenből támogatott orosz sajtóorgánumokat hasonlóképpen kezelje, mint a "külföldi ügynökségnek" minősített civil szervezeteket. 
    

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére