Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Korábban is gázolt a wisconsini karácsonyi vásárba hajtó tömeggyilkos

888.hu

2021.11.23. 13:30

Egy nő azt állítja, hogy Darrell E. Brooks Jr., a wisconsini férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a vasárnapi waukeshai karácsonyi felvonuláson terepjárójával öt embert megölt, és több mint 40 embert megsebesített, a hónap elején szándékosan elgázolta őt járművével.

 

A waukeshai mészárlás gyanúsítottját, Darrell Brooks Jr.-t azzal vádolják, hogy hetekkel ezelőtt is elgázolt egy nőt.

A Milwaukee Journal Sentinel beszámolója szerint Darrell Brooks Jr. ellen kevesebb mint két éven belül harmadszor emeltek vádat mások biztonságának gondatlan veszélyeztetése miatt, legutóbb november 5-én családon belüli erőszakért.

Ebben a hónapban egy nő azt mondta a rendőröknek, hogy Brooks szándékosan elgázolta a járművével, miközben egy benzinkút parkolójában sétált. A nőt sérülései miatt kórházba szállították – derül ki a bírósági jegyzőkönyvből.

A Milwaukee megyei seriffhivatal szerint Brooks november 16-án szabadult a Milwaukee megyei börtönből. 2020 júliusában gondatlan veszélyeztetés és fegyverhasználat miatt is vádat emeltek ellene.

A vasárnapi felvonulás résztvevői rémülten nézték, ahogy egy piros SUV átszáguldott az éves eseményen, a Waukesha South High School Blackshirt Band és a Milwaukee Dancing Grannies tagjai közé hajtott, akik közül többen is meghaltak a tragédiában.

A felvonuláson megsérült hat gyermeket a Children’s Wisconsin kórházba szállították, állapotuk válságos, a helyi hatóságok szerint további három állapota súlyos.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére