Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Le kell vágni a 15 évnél fiatalabb lányok melleit egy LMBTQ-szervezet szerint

888.hu

2022.07.11. 17:20

Egy nemzetközi transz-párti szervezet azt javasolta, hogy már a 15 évesnél fiatalabb, „nemi hovatartozás zavarában” szenvedő lányoknál is végezzenek kettős mastectomiát (emlőeltávolítást).

 

A Transznemű Egészségügyi Világszövetség (WPATH) egy nem hivatalos szervezet az Egyesült Királyságban, amely tanácsadást végez „transznemű” emberek számára.

Céljaik, tanácsaik közé tartozik a

nemi átalakító hormonok használata a 14 éves kor alatti gyermekek számára, valamint a 17 évesek nemi szervi műtétjének engedélyezése.

A legújabb iránymutatásaik annak ellenére születtek, hogy az egészségügyi szakemberek egyre inkább aggodalmukat fejezik ki az ilyen drasztikus orvosi beavatkozások által okozott visszafordíthatatlan károk miatt.

 

A WPATH egyik korábbi igazgatósági tagja félelmének adott hangot amiatt, hogy

visszafordíthatatlan „kezelések” alá vonják azokat a gyerekeket, akik egyébként túlnőnének a nemi zavarukon.

Dr. Erica Anderson, egy nőként élő (férfinek született) klinikai pszichológus azt mondja, még mindig több tucat szülőtől hallja, hogy a gyermeke csak 20 percet volt az orvosnál, mielőtt az nem-átalakító hormonokat ajánlott volna fel neki.

Az európai országok, köztük Nagy-Britannia is, szigorítják irányelveiket a gyermekek és a fiatalok kísérleti kezelésével kapcsolatban.

 

Dr. David Bell, pszichiáter tanácsadó az Egyesült Királyságban azt mondta, hogy a WPATH tanácsai teljesen alaptalanok. Dr. Bell azután került előtérbe, hogy megírta az NHS (ottani TB), Nemi Identitás Fejlesztési Szolgálatáról (GIDS) szóló jelentését. Ebben azt mondta:

 

Arra szólítom fel a klinikusokat, hogy hagyjanak fel klinikai felelősségükkel egy gyermek iránt, és engedjék magukat egy olyan ideológiai programnak, amely káros a gyermekek számára.”

 

Marcus Evans, a GIDS-t működtető Tavistock és Portman NHS Foundation Trust korábbi vezetője pedig tiltakozásul a fiatalok nem megfelelő ellátása miatt mondott le.

 

Azt mondta, hogy a nemük miatt bajba jutott gyerekeknek terápiára és támogatásra van szükségük, nem kísérleti gyógyszerekre és kettős mastectomiára.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére