Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Le Pen: Halálos fenyegetés az iszlamizáció

Ányos Miklós

2019.10.10. 16:48

A Nemzeti Tömörülés nevű francia jobboldali párt elnöke, Marine Le Pen szerint az iszlamista veszély egy halálos fenyegetés, melyet a francia kormány mindennap súlyosabbá tesz az őrült bevándorlási politikájával. Szerinte zéró toleranciát kell hirdetni a migráció kapcsán.

A Hír TV tudósítása szerint a hatóságok igyekeznek felszámolni a Párizsban létesült illegális sátortáborokat, de mivel folyamatosan nő az illegális bevándorlók száma, ezért ez szinte lehetetlen.

A napokban a francia miniszterelnök a kormánya menekültpolitikáját bírálta, miután világossá vált, hogy rekordszámú bevándorló érkezett az országba. A francia nemzetgyűlésben most először rendeztek vitát a bevándorlás kapcsán, ahol Edouard Philippe elismerte, hogy nem sikerült elérni azokat a célokat, melyeket a bevándorlási törvény tavalyi szigorításával tűzött ki Párizs.

„A francia menekültügyi rendszer megtelt, mintha a 2015-2016 migránsválság hatásait most éreznénk. Az adatok egyértelműek és vitathatatlanok. 2018-ban Franciaországba rekordszámú, 123 ezer menedékkérő nyújtott be kérelmet. Ez azt jelenti, hogy 2017 és 2018 között 22 százalékkal nőtt a migránsok száma – szögezte le a miniszterelnök.”

Le Pen a bevándorlásellenes Nemzeti Tömörülés elnöke párhuzamot vont a párizsi prefektúrán négy áldozatot követelő iszlamista merénylet és a kezeletlen migráció között. Az iszlám hittre áttért radikalizálódott férfi 7 perc alatt késelte halálra négy kollégáját a helyi rendőrségen.

A halálesetek, a gyilkosságok és a terror ellenére sem hajlandó a kormány figyelembe venni az iszlamista veszélyt.

Az iszlamista veszély olyan halálos fenyegetés, amelyet a vezetés mindennap súlyosbít az őrült és értelmetlen bevándorlási politikájával

– mondta Marine Le Pen.

A 2015 elején történt Charlie Hebdo elleni támadás óta 251 ember vesztette életét iszlamista terrortámadásokban csak Franciaországban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére