Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Le Pen: Halálos fenyegetés az iszlamizáció

Ányos Miklós

2019.10.10. 16:48

A Nemzeti Tömörülés nevű francia jobboldali párt elnöke, Marine Le Pen szerint az iszlamista veszély egy halálos fenyegetés, melyet a francia kormány mindennap súlyosabbá tesz az őrült bevándorlási politikájával. Szerinte zéró toleranciát kell hirdetni a migráció kapcsán.

A Hír TV tudósítása szerint a hatóságok igyekeznek felszámolni a Párizsban létesült illegális sátortáborokat, de mivel folyamatosan nő az illegális bevándorlók száma, ezért ez szinte lehetetlen.

A napokban a francia miniszterelnök a kormánya menekültpolitikáját bírálta, miután világossá vált, hogy rekordszámú bevándorló érkezett az országba. A francia nemzetgyűlésben most először rendeztek vitát a bevándorlás kapcsán, ahol Edouard Philippe elismerte, hogy nem sikerült elérni azokat a célokat, melyeket a bevándorlási törvény tavalyi szigorításával tűzött ki Párizs.

„A francia menekültügyi rendszer megtelt, mintha a 2015-2016 migránsválság hatásait most éreznénk. Az adatok egyértelműek és vitathatatlanok. 2018-ban Franciaországba rekordszámú, 123 ezer menedékkérő nyújtott be kérelmet. Ez azt jelenti, hogy 2017 és 2018 között 22 százalékkal nőtt a migránsok száma – szögezte le a miniszterelnök.”

Le Pen a bevándorlásellenes Nemzeti Tömörülés elnöke párhuzamot vont a párizsi prefektúrán négy áldozatot követelő iszlamista merénylet és a kezeletlen migráció között. Az iszlám hittre áttért radikalizálódott férfi 7 perc alatt késelte halálra négy kollégáját a helyi rendőrségen.

A halálesetek, a gyilkosságok és a terror ellenére sem hajlandó a kormány figyelembe venni az iszlamista veszélyt.

Az iszlamista veszély olyan halálos fenyegetés, amelyet a vezetés mindennap súlyosbít az őrült és értelmetlen bevándorlási politikájával

– mondta Marine Le Pen.

A 2015 elején történt Charlie Hebdo elleni támadás óta 251 ember vesztette életét iszlamista terrortámadásokban csak Franciaországban.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére