Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lukasenka fát vág Európának új videójában

888.hu

2022.09.15. 15:00

Csak egy troll-videó! Szólunk, mielőtt a címet olvasva a Greenpaece, vagy az LMP zöld petíciót indít...

 

Először a Gazprom készített videót arról, hogy leállítják a gázszállítást és megfagy a kontinens. Most Lukasenka is csatlakozott azokhoz, akik Európa szorult helyzetén élcelődnek.

Twitteren kering egy videó, melyben a fehérorosz elnök egy barátjával fát vág és arról beszélget, hogy nem hagyja megfagyni az európaiakat.

„Nem hagyjuk őket megfagyni Európában, Szemjonivics. Segítünk a testvéreinknek, egy nap talán ők is segítenek nekünk.” – mondja a videóban Alexander Lukasenka.

„Te mindenkire gondolsz, Alekszandr Grigorjevics.”
– válaszolt barátja, Szergej Teterin. Lukasenka hozzátesz még annyit, hogy „mégiscsak mi vagyunk Európa közepe, ezzel büszkélkedhetünk”, majd elkezdik hasogatni a fákat.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére