Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a demokrata jelöltek is kerülik Joe Bident

888.hu

2022.02.03. 15:40

Úgy tűnik, hogy az országszerte kemény választásokon részt vevő demokrata jelöltek szeretnék elkerülni, hogy találkozzanak Joe Biden elnökkel, vagy beszéljenek róla.

 

Az elnök több, mint egy éve van hivatalban, támogatottsága azonban tovább csökken.

Georgiában a múlt hónapban Stacey Abrams demokrata kormányzó-jelölt, (aki arról híres, hogy nem volt hajlandó engedni, amikor elvesztette kampányát a mostani kormányzó Brian Kemp ellen) hiányzott Joe Biden szavazati gyűléséről, amit az államban tartottak.

Annak ellenére, hogy Abrams azt állította, hogy ő a választói jogok bajnoka, egy munkatársa azt mondta a New York Times-nak, hogy előzetes elkötelezettségére hivatkozva nem vesz részt a beszéden.

Texasban a múlt hónapban Beto O'Rourke kormányzójelölt – aki 2018-ban megpróbálta leváltani Ted Cruz republikánus szenátort, 2020-ban pedig sikertelenül pályázott az elnöki székre – egy sajtótájékoztatón azt mondta, „nem érdekli” a fogadás. Nincs szüksége Biden vagy bármely washingtoni politikus segítségére a kormányzói kampánya során.

Nem érdekel egyetlen országos politikus sem – Texason kívül –, hogy ebbe az államba jöjjön, eldönteni a választás kimenetelét

– mondta O’Rourke egy sajtótájékoztatón.

Pennsylvaniában a múlt hónapban két demokrata jelölt nem jelent meg, amikor Biden az államban járt. John Fetterman kormányzó (demokrata), a nyílt amerikai szenátusi szék egyik vezető esélyese, és Josh Shapiro államügyész, a kormányzói verseny egyik fő versenyzője, az időbeosztására hivatkozott, amiért nem fogadták az elnököt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére